blot til info

søndag

DSC_0271 DSC_0279DSC_0315 DSC_0318

 

en søndag som for mit vedkommende har stået på træthedstømmermænd. Jeg får ikke seriøse tømmermænd, men er bare træt. Jeg var til polterabend i går, og har ikke kunne skrive noget om det, da min veninde til tider læser med herinde 😉 Men det var en god polterabend med mandetema, hvor vi var klædt ud som mænd, spillede paintball, fik serveret frække fadøl og meget mere! Stripper Daniel var også forbi 😉 Ej, det var sjovt, og jeg nåede da at blive fuld og ædru et par gange. Sådan en dag er jo virkelig lang! Men det var seriøst dejligt med lidt spiritus i blodet efter over et års afholdenhed. Jeg måtte pumpe mælk ud tre gange, og kom hjem med overspændte bryster i nat. Av av, det gjorde lige så ondt, som da mælken løb til! Det var lidt irriterende, men det var betingelsen for at komme ud. Og jeg trængte virkelig til at komme ud uden børn. Måske det er derfor dagen i dag ikke har været så slem? Faktisk er jeg ret glad…. Det hjalp også ret meget, at Alvin sov til kl. 8, og at jeg vågnede til nybagte pandekager. Jeg er blevet så forkælet. Derefter tog Nicolai og Aya ud til frokost, og Alvin og jeg sov videre til kl. 12.

Begge børn sover, så vi vil sætte en god film på og nok falde i søvn på sofaen. Det er søndag. God søndag!

– Sebrina

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blot til info