cool i discount!

at nå en hel weekend på blot en søndag

DSC_0078 (2) DSC_0080 (1) DSC_0088 (4) DSC_0090 (3) DSC_0094 (3)

der var ikke så meget traditionel weekend over denne weekend. Fredag havde farfar og co. nemlig lagt billet ind på børnene, så de var derhjemme og storhygge. Jeg kom sent hjem fra arbejde og Nicolai var ude med en ven. Så jeg var alene hjemme og tog dynen med ind på sofaen og efter lige at opdatere mig på diverse sociale medier, gik jeg simpelthen kold. Her havde jeg lige regnet med at gå igang med Girls, men endte med at falde i søvn, og blev vækket kl. 22.30 af Nellie som gerne lige ville ud at tisse. Så trissede jeg i seng, og blev lige vækket et par gange af et par sms’er af Nicolai (jep jeg er typen der vågner af sms’er), som var hjemme omkring kl. 2.30, og så fik jeg da sovet igennem. Skønt og åbenbart tiltrængt! Normalt er jeg elendig til at falde i søvn når Nicolai ikke er hjemme, men det var intet problem i fredags.

Lørdag stod den lige på fem timers arbejde, og Nicolai smuttede hjem til sin far og spiste frokost der med børnene, og da jeg kom hjem var Aya et sted hos nogle naboer og Nicolai og Alvin trætte på sofaen. Så var der både nogle vigtige håndboldkampe, en længere gåtur og en vigtig fodboldkamp, og ja, så var lørdagen allerede gået. Søndag havde vi vist alle brug for at komme lidt væk, så vi havde besluttet at tage på sofari, og det var et hit at kigge på grisebasser og heste. På vejen hjem måtte vi forbi frugtplantagen og hamstre jordbær, og de blev nydt i den vilde varme. Så var der ellers leg og grillmad og to trætte børn der hurtigt overgav sig til søvnen. Så blev der ordnet lidt til brylluppet og slutteligt lige en episode af GOT og godnat. Det var en weekend der gik lidt for hurtigt, men efter jeg er begyndt at have mandagsfri er det jo ikke så slemt ;-). Jeg er pisse heldig!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

cool i discount!