min elskede kaleidoscope jakke

jagten på skindjakken på tilbud

 photo skindjakker_zps5bb75fa6.jpg

Gestuz 1425,-/  Minus 1400,-/ Samsøe & Samsøe 2249,-/ Minimum 1650,-/  (Affiliate links)

Jeg har længe været på jagt efter en ny skindjakke. Den jeg havde røg sidste weekend afsted til genneren, da den var så slidt. Den har i dén grad også aftjent sin værnepligt, for jeg anskaffede mig den i sid tid da jeg gik i 1.g, og det er alligevel noget tid siden. Jeg har aldrig kunne finde den helt rigtige erstatning. Den var fra Ichi og jeg købte den på udsalg for 500 kroner. Det var et kup, og nok blandt de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig. Derfor har jeg også været meget længe om at få den afsted. For har bare ikke kunne finde den helt rigtige erstatning. Altså læderjakkEN. For der er jo så mange lækre skindjakker rundt omkring, men bare ikke lige dén jeg vil have, eller også koster den 3000 kroner plus, og det er budgettet ikke lige til. Selvom jeg også er vild med feminine læderjakker, så er jeg nu allermest vild med en læderjakke der har et lidt mere rå/maskulint snit. Selvom at materialet i sig selv er råt nok. Men små korte læderjakker er bare ikke så praktiske for mig. Og heller ikke hvis de sidder for tæt, for så er det ganske svært at have en sweater på under. NU, altså i dag kl. 11.08 har jeg sørme klikket mig en hjem! Det har jeg mega optur over, haha. Jeg har nemlig luret længe på Hayley jakken, som kan ses på film her, og så opdagede jeg, faktisk ved en tilfældighed, at den var til halv pris hos Boozt.com. Har aldrig købt tøj til mig selv derinde, kun til børnene, og havde ikke lige forestillet mig at jeg skulle finde jakkEN derinde, men jeg håber virkelig at det er jakkEN ;-). Nå, men der er midseason sale hos Boozt i øjeblikket, og der er mange lækre skindjakker sat ned med 25-50% lige her.

Nu vil jeg suse afsted på genbrugsstationen og aflevere en masse pap og den gamle plæneklipper og ellers få handlet ind inden børnene skal hentes. Pludselig føles det ikke så surt med sådanne gøremål, når jeg lige har anskaffet mig en ny læderjakke. Ej hvor jeg håber at den sidder godt!

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min elskede kaleidoscope jakke