Jeg er SÅ forkælet!

Forårsstemning og kærestetid i kalenderen!

 photo d572975d-dbbf-4b64-8713-6db8895bffb6_zpsiz4veb2h.jpgIndeholder affiliate links: Mini Rodini kasket 76,- her/ AlbaBaby kjole 279,- her / Name It leggings 90,- her

Det er jo bare for lækkert at solen skinner og det er til at fornemme foråret. Har I set prognosen for weekenden? over 10 grader siger jeg bare!

Nicolai og jeg har brugt en feriedag sammen i dag. Vi har prioriteret ‘kærestetid’. Bare os to, hvor vi var så rebelske at aflevere børnene i institution og Nellie på morfars arbejde, og så susede vi mod Amager og smæskede os i brunch hos Wulff & Konstali, som byder på byens bedste brunch. Og så ind til byen og bare gå hånd i hånd og småshoppe lidt. At jeg så fik de vilde mavekneb og til sidst måtte kaste håndklædet i ringen er en anden sag. Heldigvis hjalp en halvanden times lur, for jeg troede lige at jeg var blevet smittet af en veninde med opkastsyge og sådan. Jeg har det med at blive syg på disse kærestedage, som vi sådan set kun har et par stykker af på et helt år. Men det er noget vi har valgt at prioritere mere igen, for det gør virkelig underværker. Bare dét at kunne snakke uforstyrret er pragtfuldt og tiltrængt! Og så har vi altid elsket at shoppe sammen 🙂 Så denne her dag har faktisk været skrevet ind i kalenderen for flere måneder siden, men det gør bestemt ikke dagen dårligere. Jeg har jo egentlig mange hverdagsfri og sådan, men det har Nicolai jo ikke, så det kræver faktisk en feriedag, hvis kærestetid skal prioriteres på en ganske almindelig hverdag, og det skal den!

Er det noget I også gør? Altså holder fridage sammen, hvor børnene er i institution imens?

– Sebrina

6 kommentarer

  • Maja

    Vi er “heldigvis” et par måneder endnu, begge studerende, og engang imellem er vi rigtig vilde og aflevere ungerne, og cykler hjem igen. Det er de skønneste dage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Haha det er fantastisk! Det er fedt at have børn som studerende. Kan altså godt savne studielivet engang imellem 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Vi gør det også engang imellem – energiboost.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det sker desværre for sjældent, at vi har den mulighed, men det er sket – og hvor er det skønt!
    Lækker cap på frøkenen

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • bloggere

      Ja kæresteomsorgsdage skal man virkelig ikke kimse ad!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er SÅ forkælet!