Nem hjemmelavet konfekt, børneglögg og voksenkonfekt

Kan næsten ikke tro det!

 photo 92ce10ab-995f-4459-a7cc-4b6c7cebcd83_zpswirqzcjo.jpg
Men jeg er gået på juleferie nu. Jeg har altså fri 23-27 december, og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft fri så mange dage i julen. Det er virkelig den rene luksus for mig, og jeg er så glad for, at jeg mærkede efter hel inde i maven og var helt sikker på, at jeg skulle lede efter et arbejde med andre arbejdstider og væk fra skiftende vagter. Og jeg har tilmed fået et arbejde jeg er vildt glad for, trives i og bliver udfordret i og bestemt heller ikke gør noget dumt for mit CV. Føler mig en smule heldig, men samtidig har jeg jo i bund og grund også knoklet for det!

I år har jeg fået et personligt julekort OG en gave  – det er store sager for en sygeplejerske. Eller i hvert fald for mange sygeplejersker! Men det største er vores meget mere stabile hverdag og weekender herhjemme. Hold nu fast hvor jeg og familien trives i det. Jeg er tosset med at scanne gravide maver og har søde dygtige kollegaer 😉 Jeg har været nervøs for om jeg kunne i trives i noget helt nyt, og da jeg så “født på grænsen til livet“, fældede jeg nogle tårer, fordi jeg blev mindet om alt det jeg elskede ved specialet. Men efter nye arbejdstider og dét at have et arbejde, hvor jeg ikke udsætter at gå på toilettet, får spist frokost, og kommer i seng på samme tid hver dag, har jeg fået mere energi og overskud til at være mor og Sebrina. Også selvom de fleste arbejdsdage er fra 10-18. Det er dejligt.

-Sebrina

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hjemmelavet konfekt, børneglögg og voksenkonfekt