Zara kids

Hvad man ikke gør

Jeg sidder pt. og ryster på hovedet af mig selv… HVORFOR har jeg sat den malkemaskine på mit yver? Jo det er et yver! Sidder jo med en malkenaskine på brysterne, som hiver i mine brystvorter så de bliver 1-2 cm lange. Meget dumt at gøre det lige nu. For det første er der jo intet i det yver kl. 22 om aftenen, hvor Alvin lige har taget sin godnattår. Og for det andet så er det endnu mere dumt, når jeg havde indstillet mig på, at drengen jo bare skulle have modermælkserstatning den ene gang imens mutti var væk i de 3 timer. Jep, jeg skal nemlig ud med mine veninder og spise i morgen. Uden ham. Jeg glæder mig helt enormt. Og planen var jo bare, at Nicolai skulle give ham mme imens jeg var væk. Det der med at sidde og pumpe løs for at have til ét måltid, dét troede jeg altså ikke at jeg gad mere, efter at have prøvet det flere gange dengang jeg ammede Aya. For jeg synes at det er helt okay at han får mme (modermælkserstatning). Jeg ved, at når Nicolai lige om lidt kommer hjem fra træning også vil ryste på hovedet – “skulle han ikke bare have mme!?”. Sommetider kan jeg ikke helt forklare hvorfor jeg gør sådanne ting. Eller jo det kan jeg jo godt. Jeg vil jo bare have at han skal have MIN mælk, fordi han jo kun lige er tre måneder gammel, og inderst inde frygter jeg, at han så ikke vil besøge min mælkebar mere. Og det er tosset. For jeg anser ikke mig selv som fanatisk ifht. amning, og har intet besvær med at forstå, hvorfor nogle vælger det fra. Og alligevel sidder jeg der og pumper og pumper, eller maskinen pumper, og der kommer jo ikke en skid altså. Er dog blevet klogere denne gang og anskaffet mig en elektrisk én af slagsen, som kan gøre det “hårde” arbejde. I morgen tidlig kommer den på igen, og så er der sikkert nok til i morgen aften. Så kan jeg så sidde der med overspændte boobies, fordi de bliver snydt for et måltid eller to, og også fordi jeg sikkert har fremprovokeret en lille overstimulering ved at pumpe løs nu og i morgen tidlig. Det er sgu da for dumt. Især nok fordi, HVIS han ville afvise mit bryst, så er det nok fordi det er nemmere at suge mælken ud ad flasken end brystet, og ikke fordi det er mme han har fået. Vi har prøvet flasken med modermælk og det gik fint. Og mors bryster var da stadig foretrukne bagefter alligevel….

Nå, men ønsk mig lige held og lykke ik!? især fordi han skal vaccineres i morgen….

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zara kids