#normaltbryllup - Gommens outfit

de rare glimt

PicMonkey Image - glimt

jeg synes det klær’ bloggen godt med lidt lyserødt 😉 Så her er lidt glimt, som mobilen har fanget. Og indrømmet, det er mest de smadder rare glimt, der er blevet fanget. Men det tyder jo også på, at vi kører på sidste vers med det her ufattelige skønne vejr, så vi suger så meget af det som vi kan! Inden længe hedder den igen regn, blæst og indkøb til børnenes vintergarderobe. Altså selvom jeg elsker at shoppe tøj og sko til børnene, så lige det der med at købe vinterstøvler, termotøj, flyverdragter, strømpebukser i hobetal (fordi bukser ikke lige er sagen for den seksårige), handsker, huer osv. været sådan lidt blah-agtigt for os. Det er så freaking dyrt… og også lidt (meget) grimt. Men det SKAL gøres – og det er nok bare det der SKAL, der i bund og grund tricker lidt. Spontane (lidt unødvendige) indkøb er bare sjovere.

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Jeg har lige fået de sejeste lyserøde Timberland støvler hjem til Iben, så det kan faktisk være sjovt at købe vinterudstyr 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#normaltbryllup - Gommens outfit