billig brudekjole til sommerbrylluppet

glimt fra min eneste friweekend i juli

 photo 0383b6ec-8718-44f0-bcc7-0d9af472bd2a_zps30morfgd.jpg
yep…. den har og står på arbejde nærmest samtlige weekender her i juli. Og uanset hvordan og hvorledes det grejer sig, så stinker det. Men det skyldes jo dels mine almindelige arbejdsweekender (hver 3. weekend), og så dét faktum at jeg jo også skal holde sommerferie, og derfor skal arbejde de to tilsvarende weekender hvor jeg selv holder ferie. Og min ferie er lagt således i år, at jeg har ferie i to af mine arbejdsweekender. Vi skal jo på Skanderborg Festival i uge 32, og så skal vi på ferie i uge 34 og 35. Og med dét faktum at der er et bryllup i én af weekenderne i sommerperioden og at der jo også var et polterabend (som jeg arrangerede sammen med en anden), ja, så kunne det ikke være anderledes. At jeg arbejder samtlige weekender i juli fraset den forgangne weekend. Hvor landet lidt går i sommermode på mange arbejdspladser i denne måned, så er det stik modsat dér hvor jeg arbejder. Vi kan nemlig godt lide sommerbørn i DK ;-). Os selv inklusiv, og deet kræver jo ligesom at der er personale på afdelingen, selvom vi sygeplejersker også gerne vil holde sommerferie 😉 Det betyder nogle hverdagsfri naturligvis, og jeg prøver, PRØVER virkelig at få det bedste ud af de hverdagsfri, så juli ikke bliver så hård. For der sker jo bare meget i weekenderne i juli måned, og jeg ville da hellere være på stranden med resten af familien frem for at være på arbejde. Men det kan nu ikke lige være anderledes. Har iøvrigt oprettet en instagramprofil tiltænkt sygeplejersker – @sygeplejerskedk it is. Det er rart at vide at andre dealer med samme “problem” 😉
 photo 227681a2-1aa7-4675-abbf-1af7208b7746_zpswzwrkeja.jpg
vi holdt fødselsdag for Aya fredag eftermiddag/aften. Vi gjorde det nemt. Hjemmelavede burgere og is til dessert. Simpelt men godt!
 photo 9af7716c-5f90-4f17-9297-fff4f84ef35c_zpsmuduc3d5.jpg
 photo fc66f5a2-96de-4e3e-a195-64bdd7aee16e_zps17u4rlpe.jpg
 photo 58c75cef-577b-4868-8465-dbd87bbe503e_zpsmzbhwcvy.jpg
lørdag morgen drog jeg afsted på polterabend. Og den kommende brud startede med at skulle køre motorcykel. Og resten af dagen foregik så i Fælledparken, i et dansestudie, et spisested hvor der blev serveret stegt flæsk ad libitum, et sted hvor der skulle løses et mysterium og endte på Heidi’s Bier bar. Der blev hældt en del indenbords i løbet af sådan en dag, og vi havde jo det mest perfekte vejr og bare en pissesjov og god dag!
 photo weeke - 1 5_zps81v340ri.jpgNicolai og børnene havde også hygget sig gevaldigt hjemme med alle vejens børn, og Loopin Louie, som var ét af de spil Aya fik i fødselsdagsgave blev indviet med stor glæde!
 photo 6e0d459a-3a24-454d-994b-ce0f60d398c9_zpsxv1ptk91.jpgsøndag formiddag tog vi ind til Fælledparken og brugte nogle timer derinde på den skønne store legeplads, og Nellie fik også leget i hundegården. Det er altid godt at komme ud ad døren dagen derpå, selvom det kan føles lidt uoverskueligt. Men der var da heldigvis en del kaffevogne 😉
 photo weeke - 1 8_zpsvjffvzaa.jpg
 photo weeke - 1 9_zpscwdad2b5.jpg
 photo 79cb9980-037b-413d-be30-0e5fc01083fc_zpst8zkarpx.jpgkøerne som nærmest står i vores baghave blev også beundret!
 photo 67904416-3097-411e-bd8e-cf4ad9d9624d_zps44mjgbk0.jpgog så sluttede vi af ved at hele familien tog et spil Loopin’ Louie. Det er jo bare et godt spil, som vi alle kan spille. Og mesteren…. er hende der har skrevet indlægget her 😉

– Sebrina

 

2 kommentarer

 • Ole

  Min dybeste respekt for folk, der arbejder i juli.
  Og fedt at se Loopin’ Louie igen. Mine unger elskede det spil, da de var små. Flyvemaskinerne slog nogle koldbøtter, når den lille, fedtede børnenæve bankede håndtaget i bund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja det vækker minderne frem, og det er nemlig “nemt” for alle!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

billig brudekjole til sommerbrylluppet