Fredagsdrink - La'Ribs

Selvfølgelig passer vi på når vi bader i Karlstrup Kalkgrav

dsc_0143-2 dsc_0144-2 dsc_0149-2 dsc_0159-2 dsc_0170-2 dsc_0178-2 dsc_0184-2 dsc_0190-2Vi er jo så heldige at have den meget smukke Karlstrup Kalkgrav tæt på os. Det skulle vist være sjællands klareste sø. Vi kan godt forstå at den tiltrækker mange og at det turkisblå vand lokker. Og vi bader også i den. Vi regnede ikke med at nå en dukkert i år, men da det var lunt i tirsdags, så vi vores snit til at få et hurtigt dyp. Og det var skønt! Vi fik også smagt på de mange havtorn der er rundt omkring søen. De er ikke helt modne endnu….

Vi er naturligvis påpasselige når vi bader i kalkgraven. For det første bliver det hurtigt dybt, så vi er kun lige ved kanten hvor vi kan bunde. Og Nicolai og jeg skiftedes til at være i vandet med et barn ad gangen. Og vandet er lunt øverst og koldere i lagene, da der ikke er den samme cirkulation i vandet. Der var en mand der druknede i kalkgraven for tre år siden, så selvfølgelig er vi påpasselige og lærer også vores børn at være påpasselige, ligesom når de bader på stranden og cykler på vejene. Men vi ønsker ikke at så en frygt i dem. Vi blander os ikke i hvad andre gør, og vi synes selv at vi er fornuftige mennesker, så derfor undrer det mig, når flere påpeger over for os at det er møghamrende farligt at bade i en kalkgrav. Altså sådan løftet-pegefinger-agtigt. Og også nævner “der er jo en der er druknet dernede”. Det ved vi jo godt, vi bor selv i byen. Jeg havde selv badet i kalkgraven (sammen med 100 andre) den dag uheldet skete. Der er desværre også hvert år mennesker, der drukner i havet. Jeg ved godt at det er velmenende råd af søde kærlige mennesker vi kender, men ved sådanne episoder kan jeg blive i tvivl om, om vi fremstår som uansvarlige forældre? Det er i hvert fald sådan en virkning sådanne “råd” har på mig. Kortvarigt. For jeg ved godt at det er vi ikke. Jeg vil meget hellere spørges ind til, hvordan vi forholder os til f.eks. badning i en kalkgrav, og have en dialog den vej. Baseret på nysgerrighed. Løftede pegefingre har ingen effekt på mig. Så voksen er jeg dog blevet 😉 For tiden bliver vi bombarderet med alle de mennesker og ting vi skal frygte. Der er en masse vi kan frygte, men jeg håber virkelig at Aya og Alvin bliver nogle mennesker, som tror på det bedste i andre og verden, men naturligvis også lærer at være varsomme, der hvor det er nødvendigt.

Må i have en helt fantastisk weekend. Vi får skønne mennesker på besøg i dag, så støvsugeren skal lige igang, og skal have foreberedt lidt småting

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsdrink - La'Ribs