TILLYKKE til...

Karlstrup Kalkgrav

I får lige billedspam fra i søndags hvor vi tog hen til Karlstrup kalkgrav, som kun ligger 500 meter fra hvor vi bor. Vi er altså heldige med Trylleskoven og stranden kun 800 meter væk den ene vej, og så den smukke kalkgrav med turkisblå lokkende vand den anden vej (lige bagved McDonalds). Her kommer vi helt sikkert til at tilbringe en del tid henover sommeren, og satser på at lokke familie og venner med til lidt grill og øl. Vi fodrede de få ænder der nu var, og opdagede så også de ret store fisk, hvilket også lokkede en del mænd med fiskestænger, gummirøjsere og hele pivtøjet til. Måske Nicolai får sig en ny hobby… når der er en dag bliver tid til det 😉

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLYKKE til...