Aya & Alvins vise ord #6

Lige nu [15.09.17]

 • er det weekend!
 • er der 30 minutter til at Nicolai bliver hentet og suser til noget håndboldtjuhejs i Jylland somewhere
 • er der 30 minutter til jeg og børnene suser mod Hvidovre for at mødes med konerne og børn til flere af håndboldmændene
 • har vi ellers ingen planer for weekenden. Og det er fantastisk! Jeg glæder mig faktisk til at have en hel weekend alene med børnene
 • ved jeg også at jeg nok allerede i morgen glæder mig til at Nicolai er hjemme igen.
 • er jeg dog opladt og parat, da både Nicolai og jeg gik kolde på sofaen i aftes kl. 20. Så det kan vi vel godt kalde for at være veludhvilet…
 • gad jeg virkelig gerne en robotstøvsuger. Nellies fælderi har varet i over en måned nu, og det er ikke engang nok med støvsugning x1 om dagen. Og helt seriøst uden overdrivelse, så er jeg virkelig træt af det. Så meget at jeg sagde til Nicolai i går, at hvis vi en dag skal have en erstatning af Nellie (om mange MANGE år), så vælger vi ikke en langhåret race. Medmindre vi har en robotstøvsuger
 • har jeg jo første punkt på ønskelisten til jul. Robotstøvsuger
 • mangler vi regntøj herhjemme. Egentlig nærmest os allesammen mangler noget regntæt. Nicolai et par gummistøvler, jeg en regnjakke med regnhætte og et par regnbukser, og Aya og Alvin mangler et ekstra regnsæt.
 • undrer jeg mig over, at vi ikke snart har lært at købe regntøjet inden efteråret. Okay i år har også været en smule unfair, for så skulle vi have købt det i juni.
 • virker det måske som om, at vi er uansvarlige forældre men altså…. de har jo regntøj, men det forsvinder, bliver for småt, får huller… you name it. Det skal jo også bruges konstant. Suk
 • ligger alt Ayas overtøj i SFO’en Så vi satser da på helt stabilt tørt og varmt vejr i weekenden. Eller bare så meget regn, at film og dyner er det eneste der dur
 • mangler vi snacks herhjemme. En gulerod som eftermiddagssnack er hvad det kan blive til. Øv
 • kan jeg glæde mig til at det er fredag, og det betyder fredagsguf.

GOD WEEKEND!

4 kommentarer

 • Mette

  Robot støvsuger er genialt med hund. Jeg har en dobermann, som taber hår året rundt. Vi har kun haft en negativ oplevelse med den. Vores hund har adgang til ca 85 kvm når han er alene. Det samme havde robotten. Hunden fik så diarré. Det synes robotten da lige den kunne ordne nu vi ikke var hjemme. Resultet: 85 kvm smurt ind.. så nu kører robotten kun om når vi er hjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Åuha den der diarré historie får mig næsten til at tænke at det ikke er en god idé med robotstøvsuger. Føj da… ! Kan du anbefale en god robotstøvsuger egentlig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Forresten er det genialt at tage i hundesvømmehal i fælde perioden, så ryger rigtig meget af det løse hår af der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   vi skal snart i den hundesvømmer – nu af endnu flere (gode) årsager!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord #6