Efterårsferie #2

Efterårsferie #3

dsc_0142-2 dsc_0151-2i dag var min sidste dag sammen med børnene i deres efterårsferie. Og vi har egentlig ikke lavet noget vildt, men alligevel har vi hygget os. Og det synes jeg faktisk vi har gjort de her tre dage jeg har haft med dem. Bare hygget os, og brugt tiden sammen. De har ikke haft legeaftaler, så vi har været helt koncentreret sammen, og jeg kunne sagtens have taget hele ugen med. Men jeg er så priviligeret at kunne holde en lang julefrie med dem, og der er jo (gisp!) jo faktisk ikke så længe til, så det kan jeg allerede nu gå og glæde mig til! Og alle vores mange weekendener. Faktisk skal jeg lige arbejde i den kommende weekend og én i november, og så er det først i år 2018 at jeg har en arbejdsweekend igen. Jeg er fandme heldig altså!

Nå, men som I nok har luret – så fik vi købt græskar og skåret i dem her til aften. Så de står nu udenfor og skaber (u)hygge 👻. Selvom det endte med at det var mig der skar i Alvins græskar, var han godt nok stolt over sit græskar. Og Aya skar helt sin egen. Mega sejt at hun bevarede tålmodigheden… Jeg kan iøvrigt anbefale det græskarskæresæt de har i Flying Tiger!

Nu vil jeg drikke en masse flydende vitaminer som Nicolai har lavet i samarbejde med vores slowjuicer, og derefter komme nogenlunde tidligt i seng, da vækkeuret ringer i morgen kl. 6, og jeg desværre stadig er godt ramt af forkølelse. Men det kan kun gå en vej nu – og det er fremad. Det gælder om at være positiv ik!? Og så må det blive Nicolai der følger op her på bloggen de resterende dage her i efterårsferien 😉

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie #2