selvros for november

de gode glimt i november #2

glimt1
Der er blevet pyntet så fint op med julelys her på Fåreager – vi selv mangler julelysene udenfor, men min diy krans pynter nu også flot!

Jeg er ret vild med billedet fra det hyggeligste arrangement med Nilens Jord. Jeg var jo så heldig at have en læser med, og det var så hyggeligt og ikke spor akavet. Billedet viser meget godt stemningen til arrangementet ;-). Husk endelig at brug koden sebrina20 hos Nilens Jord og få 20% i rabat. Koden virker til og med i morgen. Jeg selv har fået en besked om at jeg kan hente min bestilling hos vores 7eleven, så det kriller lidt med at komme afsted, men lige nu sidder jeg virkelig også godt i sofaen 😉

glimt2
jeg har fundet et lækkert casual varmt sæt beregnet til juleaften – og andre dage! Begge dele er fra H&M. Sweateren her og bukserne her.

Selvom det bestemt kan være liiiidt anstregende at have to stks overgearede børn med i Fields, så er det også bare skønt at de hygger sig så godt sammen, og egentlig bare er glade og ikke brokker sig. Det er også nemt at holde styr på dem, for vi kan hele tiden høre dem…. ahem..

Til gymnastik skulle de tage billede til deres julekalender. Ayas hold stod så for d. 14. december. Tirsdag træner jeg selv, men har så faktisk en halv time til at kigge på Ayas træning, og det er sjovt, og også fedt at vi kan kigge på igen uden det forstyrrer børnene. Tænk at hun er blevet så stor… Nyder at kunne få lov at se med. Måske en dag Aya vil bede mig om IKKE at kigge… gisp!

Jeg har allerede fået samlet nogle fine glimt fra december her blot to dage henne i julemåneden, og der er i hvert fald lagt op til mange potentielle “gode glimt” resten af måneden. Jeg er vild med december 💖

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selvros for november