Mine hudplejerutiner (og en rabatkode til Nilens Jord)

diy julekrans

img_2832img_2813Jeg er nødt til at vise min diy julekrans, som jeg lavede til vores juleklippeklistertamam. Jeg lavede den ved at bruge en af de der tynde metalbøjler som jeg fik foldet ud til en cirkel. Eller det var nu min far der hjalp mig med det ;-). Og så hang jeg julekugler på, og derefter limede jeg flere julekugler på. Til slut havde min bror en batteridrevet lyskæde, som han var så sød at donere til kransen. Den er faktisk blevet ret fin. Der er en udmærket diy guide her – som nok egentlig er nemmere end den metode jeg brugte.

Så lige lidt kreapral for en ikkekrea type.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine hudplejerutiner (og en rabatkode til Nilens Jord)