Lige nu [15.05.18]

 • synes jeg altså, at der er alt for længe til vi skal flytte i vores hus. Vi var jo forbi i går og fik en grundig rundvisning af husets nuværende (og meget flink) ejer, og det har ligesom pustet til alle sommerfuglene i maven, sådan at det næsten er ulideligt at tænke på, at vi altså lige skal igennem to og en halv måned, før vi rykker ind
 • prøver jeg ihærdigt at lade mig fange af ishockey. Men… ja jeg sidder jo med computeren igen, så det sker bare ikke rigtigt. Jeg tror det er fordi det er så svært at se den skide puk….
 • har vi overført 550 kroner til en bedrager. Noget med køb af en Playstation, og ja det er røv at miste 550 kroner, men jeg synes ærligt, at det er endnu mere røv, at der findes sådanne røvhuller og at det påvirker min tro i det gode i mennesket.
 • var det jo ikke så smart, at vi har fået ret så mange oplysninger af bedrageren, så tænker, at det bliver en nem sag for politet. Når de får tid. For anmeldt det bliver det altså
 • har vi så købt en anden brugt Playstation, og Nicolai har afprøvet den, og er lidt oppe at køre over den. Nu er den pakket ind til Alvin, som jo fylder 5 år her på søndag, og virkelig ønsker sig en Playstation., så Nicolai må vente med at spille mere på den
 • har jeg lige opdaget, at min fodvorte under min venstre storetå er mindsket. Den er blevet frosset to gange (med sådan en dyr dims købt på apoteket), og jeg håber virkelig ikke det bliver nødvendigt med endnu en omgang frys. Fuck det gør nas. Mindes slet ikke at det var så slemt dengang jeg var barn og fik det gjort ved lægen..!?
 • er min søn faktisk sejere til at få frosset fodvorter end mig.
 • er der gået for meget fodvorte i den. Beklager. Ja, vi er to der er ramt herhjemme. Alvin med to stks, og jeg med én. Aya havde for et halvt år siden, og der var én gang frysebehandling nok til at få den til at forsvinde, så troede det ville blive det samme for os. Men nej.
 • er der tre uger til at jeg kan hente min nye bil. Sådan en hel ny bandit. Jeg bliver bedre og større kørende end Nicolai 😉
 • håber jeg aldrig at jeg holder op med at have optur over, at jeg får dejlig mad fra en kantine på arbejdet, og endda har mulighed for at spise den udenfor. Jeg synes virkelig det er luksus! Og at jeg kan hente frugt (næsten) ad libitum og caffe latte fra en maskine
 • er det hele i det hele taget ret overvældende med nyt arbejde. I går fik jeg mine egne visitkort, og jeg har en kontorplads med hele to computerskærme. Det er så uvant for mig, men jeg kan mærke at jeg nok skal vænne mig til det 🙂
 • er jeg overrasket over at jeg ikke er gået kold før 22.00 efter opstart af nyt arbejde. Det havde jeg ellers troet ville ske. Tror helt sikkert det har noget at gøre med det fabelagtige vejr vi har.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Maja

  Vil du ikke fortælle noget mere om dit spændende nye arbejde i et særskilt indlæg? Både om arbejdsgangen og dine følelser ift. sygeplejerske-identiteten. Og hvad med fremtiden? Så kan jeg drømme mig lidt væk….. 😉
  Hilsen en ung sygeplejerske fra en travl medicinsk afdeling

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej Maja
   Jo det skal nok komme 🙂 Det hele er stadig meget nyt, men jeg skal nok fortælle mere, når jeg ligesom er kommet lidt mere ind i det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya & Alvins vise ord #13