Babyshower i weekenden

Selvros for april

selvom vi har lagt april måned bag os, så er det tid til lige at tænke tilbage på, hvad vi kan rose os selv for;

– at vi egentlig ikke lod os gå på af det ret kolde vejr, vi havde i april. Men faktisk godt vidste at lige om lidt, så kom foråret

– at jeg var 100% tilstede på mit arbejde på Fertilitetsklinikken lige til det sidste  (som iøvrigt var 30 minutters overarbejde ☺️)

– at vi lagde hus til Faster Camillas babyshower, og at jeg formåede at holde masken da vi måtte opdigte en løgn for at få det hele til at gå op, er egentlig også ret godt. Jeg er SÅ dårlig til at kunne holde masken, men denne gang lykkedes det. Måske det er kommet med mit moderskab. For det er ikke alt børnene jo skal vide, så en hvid løgn i ny og næ hænder, og har givet mig noget erfaring, åbenbart.

– at vi har haft et par børnefri dage her i april. En dag med shopping og en aften og nat uden børn. Det gør godt for alle herhjemme.

– at orkideen stadig lever. Uden blomster vel at mærke, men der er liv i bladene og de der rødder, så tænker den kommer igen?

– at vi indtil videre kun har købt et spejl til vores hus. Vi prøver virkelig ikke at købe for meget på forhånd, men vente til vi er rykket ind.

– at vi har fået booket flere til at komme og give et tilbud på det tagskifte vi skal have lavet.   Vi har det med at handle hurtigt, og har endnu ikke brændt nallerne på det, men vi kan fornemme der er ret store forskelle på priser og kvalitet ifht nyt tag, og har det derfor bedst med at få en del ud for at give et tilbud og vurdering. Det er da ret fornuftigt ikke? 😉

– at vi har fået booket færgebillet og hotel til vores tur til Italien i sommerferien. Så alt er i orden med ferien allerede, og vi kan bare tælle ned

– at jeg har fået klippet 15 cm af min tørre manke.

– at vi er begyndt på måltidskasser igen – og så endda vegetarisk! Altså tre dage om ugen, men det gør lige hverdagen lidt nemmere. Det er iøvrigt hos Coop, hvor vi så samtidig kan handle dagligvarer med. Mega smart!

Det ser ud til at gå bedre og bedre med det der selvros, og kan kun anbefale jer at gøre noget lignende selv. Vi kan altid finde på en masse vi skal forbedre og finde en masse at slå os selv i hovedet for, men det der med selvros er nu vigtigt!

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshower i weekenden