og så var det at jeg bestilte 5 bikinier.... nej 6!

Vi har fået nøglerne!

I går var en vild dag. Dagen hvor vi fik nøglerne til vores hus. En dag der bare har været sådan lidt svær at forholde sig til, og det er stadig ikke helt virkeligt endnu. Det bliver det nok først, når vi sådan helt rykker ind. En måned tidligere end forventet, da sælger flyttede dagen forinden, og vi så kunne overtage mod den deal, at han ikke gjorde rent, og bare efterlod det han ikke skulle have med sig. Helt fint med os. Det skal vi nok få væk, og noget kan vi også bruge. Så hvis I undrer jer over de møbler osv. der er, så er det altså bare fuldt med. Det er kun flyttekasserne der er vores 😉

Jeg gik en hurtig runde og filmede – vil jo så gerne vise det frem. Også selvom vi jo kommer til at sætte vores eget præg på det, men for os er det super spændende at følge processen. Også hvis vi måske sidder om et år og synes vi ikke har nået noget som helst, så kan disse små klip måske overbevise os om andet. Det burde det i hvert fald!

Så værsgo! Vores hus <3

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og så var det at jeg bestilte 5 bikinier.... nej 6!