en weekend med julefrokoster, juleoutfit, 60 års fødselsdag, gaveindkøb og træthed

vi sparede juletræet i år

Hold nu kæft, jeg har da lavet en clickbait overskrift!?

Men det er korrekt! Vi har ikke brugt penge på juletræet i år. Heller ikke selvom det er os der er værter juleaften. Og det skyldes jo bare vores optursgenboer, som havde et juletræ i overskud (!?), og tilbød os et stort træ som en slags indflyttergave. Og juletræet er bare lige dét smukkere i år, primært af dén grund. Det er ikke bare et juletræ. Nej det er vores første juletræ her i vores hus i Køge, vores første jul i Køge, og foræret af søde genboer, som vi forhåbetnlig kommer til at få glæde af i mange mange år! Det varmer godt, at vi altid vil kunne huske vores første jul her i Køge, og huske på at det var dér vi fik et juletræ i indflyttergave.

Og se det lige engang. I går blev det pyntet til ug af alle herhjemme, og selvom vi ikke alle er på toppen, så spreder det glæde og energi, at have sådan et glimmertræ stående. Om det holder sig friskt helt frem til på mandag, tjaaa, det tvivler jeg på, men det er også ligegyldigt, for på mandag er det nok primært gaverne under træet, som får fokus. Så indtil da nyder vi at vi har sådan et fint træ stående. Og at vi har plads til det! Næste år kan vi have et KÆMPE træ, idet vi får ny udestue med loft til kip, og alene af dén grund, vil jeg ihærdigt tilbyde at vi holder juleaften igen.

-Sebrina

2 kommentarer

  • Det var da en skøn nabogave 😀 Vi har bare et lille et i år – det er nu hyggeligt.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    Smukt indlæg med dejlig juleånd! 🎄

    Prøv at smide to brusetabletter Treo i lidt vand – den cocktail kan juletræet godt lide og får det til at holde sig friskt lidt længere ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en weekend med julefrokoster, juleoutfit, 60 års fødselsdag, gaveindkøb og træthed