lad nu vær'!

disse er guld værd

nemlig mine træskostøvler som jeg fandt i en genner sidste år, og mener jeg gav 25 kr for dem! De er varme, klodsede og retro. Helt perfekte i min optik 🙂


Noget helt andet som er guld værd, er at kigge ind i store smukke babyøjne- og det er lige hvad jeg har gjort her til aften. En meget smuk pige kom nemlig til verden, imens vi var på skiferie og vi fik i dag æren af at besøge hende og hendes seje forældre – som alle stortrives! Selvom jeg møder mange nyfødte igennem mit arbejde, så går det bare mere direkte ind, når der kommer sådan en lille fis i omgangskredsen (og endda med mørkt hår, som vores egen prinsesse), som vi ligesom har en relation til…. Årh der smeltede vores hjerter… 


– Sebrina

2 kommentarer

  • Anonymous

    Ja, de er sgu da totalt seje og fede;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ja jeg LEDER selv efter lige den model , men ak kan ikke finde dem nogle steder :-/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lad nu vær'!