Madplan uge 40

læs højt for dit barn

Dette er et sponsoreret indlæg, men med vores helt egne synspunkter og holdninger. 

Inden Aya fyldte to år, begyndte vi at læse godnathistorier for hende, uden at det forstyrrede mere end det gavnede. Det er super hyggeligt at sidde på den lille stol og læse imens hun lytter, peger og kigger, og ikke mindst nyder alenetiden med mor eller far. Vi læser kun i 10-15 minutter, men når vi slutter, så vælger hun selv en bog hun kan bladre lidt i, og så varer det ikke længe, før hun lægger sig til at sove. Utroligt befriende at vi kun skal investere max. 15 minutter på putningen nu. Nogle dage er en undtagelse, men de fleste aftener går det nemt. 
Og nu er det ikke fordi vi skal pudse glorien eller noget, men det er kommet frem at forældre læser for lidt for deres børn. I gennemsnit læses der 15 minutter om ugen, frem for de anbefalede 10 minutter om dagen. Dette har McDonald’s og Nationalt Videnscenter for Læsning igen sat fokus på. Derfor er det sædvanlige Happy Meal-legetøj skiftet ud med 8 kvalitetsbørnebøger skrevet af kendte børnebogsforfattere. Så når du alligevel kører forbi McDonald’s for at slippe for madlavningen, så brug den sparede tid på at læse højt for dit barn 😉 Bøgerne vil på skift kunne fås hos McDonald’s frem til den 31. oktober i forbindelse med køb af en happy Meal (32,-). 


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 40