Ayas nye værelse

Hårvoks fra Purely Professional

Som I måske har læst her, så ville jeg gerne prøve et af Purely Professionals voksprodukter. De må have læst vores lille hentydning, for jeg fik nemlig tilsendt to voks fra dem – en til langt hår (Wax 1) og en til kort (Wax 2). 

Voks er lidt en hellig gral for os fyre, og jeg har indtil nu været bundet til én voks de sidste 6 år!! Det har virket, og jeg har været tilfreds i de 6 år 🙂 Men den har været hundedyr, og hvis jeg kunne spare lidt penge – så ville jeg med glæde prøve et alternativ. 

Wax 2 er nu testet i mit korte hår, og det er faktisk lige så nemt at sætte håret med denne, som med den foretrukne! Succes!! Det holder endda bedre hen over dagen, så der er stor sandsynlighed for, at det kan blive min følgesvend de næste 6 år 😀 Den er også noget billigere, hvilket jo kun er et endnu større plus. Den kan købes her for 165 kr.

– Nicolai

4 kommentarer

 • Flot hår på en søndag & spændende at se mere til indretning i jeres nye bolig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle jo prøves på en søndag – hvis det nu skulle gå helt galt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Pia Hansen

  Hej Sebrina og Nicolai.

  Jeg er nysgerrig på, om Nicolai stadig bruger Wax 2 fra Purely Professional og om du er glad for den?
  Jeg overvejer om min kæreste skulle til at bruge en anden til hans hår 🙂

  Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Rikke
   Lige nu bruger jeg Sebastian hårvoks, men kan sagtens anbefale din kæreste at bruge Purely Professional 🙂
   Hilsen Nicolai

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ayas nye værelse