udsalg hos Krymmel.com

god weekend!

I får lige sådan et jeg-tager-lige-et-billede-i-spejlet-med-min-mobil-billede fordi jeg 
1. har fået klippet spidser, og efterhånden er ved at få langt hår. Det er min plan, det lange hår!
2. er alene hjemme med børnene og derfor ikke har tid til andet end sådan et billede
3. er siiindsyg glad for mine nye briller fra foof.dk. Jeg har kun lige tegnet brynene op i dag, og synes ikke makeup er nødvendig, når jeg har disse briller på. Det er jeg meget fan af. Især når jeg først får dagens bad kl. 12, fordi vi sov lidt længe, selv skulle klare morgenmad, have Aya i bad og få Alvin til at sove. Godt det er weekend lige om lidt!

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udsalg hos Krymmel.com