Staycation #4

Nye briller!

Se lige hvor glad jeg er 🙂 Jeg har nemlig fået nye briller! Efter at have de samme briller i 2,5 år var det på tide med lidt forandring, men normalt er det at anskaffe sig nye briller ikke bare lige “et greb i lommen”, hvilket jeg virkelig har brokket mig meget over. Længe. Det er også oppe i medierne nu, at briller i DK er aaaalt for dyre i forhold til vores nabolande, så måske priserne bliver justeret lidt i fremtiden? Det håber jeg! Jeg har kun kunne “variere” med kontaktlinser. 
Men så er det jo lige, at foof.dk tilbyder briller til 995,- inkl. glas (endnu billigere hvis du er medlem af Danmark). Jeg bestilte fem forskellige stel til afprøvning, og faldt altså for Frk. Spears som I ser på billedet. Jeg sendte stellene tilbage (gratis), og bestilte så hende Spears dér, som I ser på billedet, og fik hende allerede leveret efter nogle dage! Nu sidder de på konstant, og mine dyre Flye briller (har dæleme kostet mig 3500,-) bliver gemt lidt væk, selvom jeg stadig synes de holder. Kan I lide hende? Altså Spearsbrillen? 

Jeg er så glad og kan virkelig anbefale foof.dk, ikke kun fordi det er billige briller, men det er nogle seje moderigtige stel i god kvalitet – og ikke mindst, så er servicen bare helt i top! Jeg følger foof.dk på instagram og har set, at der er nogle rimelig seje briller in the making, så der går nok ikke 2,5 år før I ser mig med nye briller igen. Snarere 2,5 måned 😉 
Brillerne har jeg været så mega heldig at få, så ja, på sin vis er dette indlæg sponsoreret, men det er fuldt ud mine helt egne ord og tanker der får frit løb her. 

– Sebrina

10 kommentarer

 • Super seje briller. Jeg er også på kig efter nye men der er igen det med prisen der afholder. Men når de er købt over nettet, hvad så med styrken? Den er man vel nødtil vide på forhånd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja din styrke skal du vide på forhånd. Men inde på foof.dk står diverse priser for synsprøver hos optikere. Det svinger fra 100-400 kr mener jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fine til dig. Jeg har selv overvejet Foof længe, men jeg skal lige have lavet en synsprøve først. Og det har jeg ikke lige kunne tage mig sammen til. Men nu blev jeg da lige mindet om det igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ps. Hvilket brugernavn har de på IG? Jeg kan finde en profil der hedder foof.dk men der er ingen billeder. Har de en anden profil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Signe! Ja det kan jo gøres til rimelige penge, så se at få det gjort 😉 De hedder foof_briller på instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Himmelspjæt. Du er altid velkommen til at kontakte os både på mail og tlf, hvis du har spørgsmål! 70 202 206 eller help@foof.dk. Vi hjælper hellere end gerne 🙂

  Bedste hilsner
  Fie, foof.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skal være velkommen til at prøve vores briller Signe og har du spørgsmål, så hjælper vi hellere end gerne! 🙂

  Bedste hilsner

  Fie, foof.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super Fie, så må jeg hellere tage mig sammen og få lavet den synsprøve 🙂 Kunne godt bruge et par nye briller op stil studiestart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Staycation #4