Om frivilligt at vælge en kortere barsel

Sebrinas ønsker

 photo oslashnsker_zps406f83ed.jpg
1. DecoVilla ophæng 120,-/ 2. Fifty Shades Boxsæt 169,- (tilbud)/ 3. foof.dk Hope brille 995,-/ 4. adidas tights 1000,-/ 5. Tamron lysstærkt objektiv 6599,- (ja ja det er jo godt at have ønsker ;-))/ 6. adidas sweatshirt 500,-/ 7. adidas super tech 900,-/ 8. maxjenny! vinterlining 600,-/ 9. Bloomingville køkkenrulleholder 179,-/ 10. Michelle Carlslund poster 200,-/ 11. adidas bukser 300,-/ 12. Abilica weight loads 295,-/ 13. Kari Traa skiundertøj 599,- / 14. House Doctor Bolina spejl 580,-/ 15. Mumi krus (flere) 99,- (tilbud)/ 16. Wallstickers (dog i kobber) 460,- /

Er I klar over hvor lang tid sådan et indlæg kræver? :-D. Men jeg elsker at lave dem. Nemlig collager med mine ønsker, også selvom mange bare trykker “mark as read”, for jeg ved at der heldigvis er lidt familie og venner (og kæreste), som læser med herinde, og det er derfor en god måde at vise mine ønsker frem. Jeg har allerede sendt lister afsted, men flere ønsker er kommet til sidenhen. Denne jul har jeg egentlig ikke de vilde tanker om gaver (selvom der er mange ønsker, og også dyre imellem), da jeg nok mest har brugt krudt på børnenes ønsker, da det ligesom er de ønsker der efterspørges allermest og også er sjovest at give, så mon ikke jeg må få lavet lidt flere lister herinde? Jeg må også få Nicolai igang… Hans liste er faktisk ikke så lang i år, så det kræver da ikke lige så lang tid 😉

Hvad ønsker I jer særligt i år?

– Sebrina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om frivilligt at vælge en kortere barsel