Vind tæppe fra Rug Solid

Hov, jeg har faktisk ferie – hvad med børnene?

 photo 12ebc217-5c91-452d-be28-3b7122d88630_zpsazsihxp3.jpgOkay, det er faktisk først fra på mandag at der står ferie på vagtplanen, men jeg har fridage  nu. Eller de startede i går. Hvor det var 20 grader og jeg for første gang sådan hoppede i shortsene. Og for mig er det altid grænseoverskridende at vise mine ben frem for første gang. For jeg er virkelig en blegfis. Og ja, jeg er da ved at acceptere det, for det er blevet virkelig slemt efter jeg har fået to børn. Eller der er bestemt ikke noget forkert i at være en blegfis, men jeg er virkelig BLEG. Og nogle gange synes jeg at jeg ser helt syg ud, og har flere gange fået tjekket min blodprocent osv., da jeg nogle gange næsten ikke kan kende mig selv og bliver lidt ærgerlig over at se mig selv i spejlet, da jeg førhen da bare havde lidt naturlig kulør i ansigtet. Men pist forsvundet er det. Jeg vil dog også sige, at jeg også passer meget bedre på min hud end jeg gjorde da jeg var 18 år. Såeh… en blanding af noget hormonelt, at mit forbrug af solcreme er steget markant, og at jeg ikke sidder og steger i solen i flere timer, og at vi heller ikke har været på solferie i to år har nok også noget at sige. Og når vi er på “solferie” heller ikke ligger en hel dag og steger ved en pool. Det kommer helt af sig selv når man har små børn. At holde sig mere i skyggen. Og det er jeg nu glad for. Det er næsten mere min familie der har et behov for at påpege min bleghed end jeg selv har, men de accepterer det vel også en dag ;-). Jeg er i hvert fald træt af at få at vide at jeg er bleg, for det ved jeg godt at jeg er. Og hvis jeg ikke bruger en høj faktor i mit ansigt får jeg de vildeste pigmentpletter og dét er slet ikke kønt.

Nå, et sidespor. Jeg har altså fri nu. Og i næste uge skal jeg holde ferie med børnene – alene. Så hvad skal vi lave? Jeg ved det nemlig ikke. Jo jeg glæder for viiildt til at jeg og Aya skal til Hamborg med min mor næste fredag og weekenden over. Bare os tre tøser. Jeg har booket os en hyggelig lejlighed via airbnb, og så skal vi bare rundt og nyde byen. Nicolai, jeg og børnene var jo i Hamborg sidste sommer, og det tog jo ingen tid til at køre dertil, og vi synes det var en lækker storby. Så det glæder jeg mig rigtig meget til, og glæder mig til at kunne give Aya den fulde opmærksomhed, og gå på café med hende, på legeplads, evt. et smut i zoo, forbi den store havn som vi ikke nåede sidste år, shoppe, gå senere i seng end vanligt. Uha… jeg får helt kriller i maven bare at skrive det, for hun ved det ikke endnu. Det er en overraskelse og jeg ved hun bliver edderspændt, når hun får at vide at hun skal på en ferie med mor og mormor – KUN hende. Så skal Nicolai og Alvin hygge hjemme imens.

Tilbage til den der ferie. Jeg regner med at smutte en tur i Knuthenborg – igen :-). Og ellers bare se hvad dagene bringer. Men har I nogle gode tips til, hvad jeg kan lave alene med børnene? Hvis det bliver ægte sommervejr, skal vi bestemt forbi stranden her, og Aya kunne også mægtigt tænke sig at komme ud på Nicolais arbejde. Så det gør vi nok også… Det skal ikke være for vilde ting, da jeg er alene med børnene. Fordi jeg har en del ferie til gode, som skal bruges lidt af…. Men det er også rart lige at få holdt noget ferie inden jeg skal knokle hårdt i juli, hvor mange andre holder ferie og vi først rigtigt skal holde ferie i august allesammen.

– Sebrina

1 kommentar

  • Stine

    DET er altså et underligt fænomen det der med, at andre føler sig fri til at kommentere på bleg hud. Vi er vist alle ret blege herhjemme, men især min mand får kommentarer, når han hopper i shorts de første gange. Selv naboer synes tilsyneladende, at det er helt ok at ytre en mening om?
    Hvor er det en god ide med tøsetur til Hamborg… Men det bliver da også dejligt at have dage uden planer. Med hund og børn synes jeg, at de dage alligevel forsvinder temmelig hurtigt 🙂 Rigtig god ferie.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind tæppe fra Rug Solid