Birkenstock til børn - på tilbud!

Lidt nyt på Alvins værelse

 photo 96b40b8b-d199-4b8b-a2a1-5c04134ac5a5_zps7ef7c23a.jpg
 photo 76e3adbe-7fc9-4872-bb2f-943498799d2b_zpsb8948995.jpg
 photo 6f05f3b6-81bd-4b6c-9a9f-33eb270435f8_zps38c422f9.jpgder er sket lidt på Alvins værelse. Tjaa det skrider da fremad! Vi blev enige om, at vi skulle have noget praktisk i forhold til opbevaring. Ikke flere smarte (halve) løsninger. Nej det skal egentlig bare være nemt at få samlet legetøjet hurtigt og gemt det nogenlunde væk. Så det blev altså til to Trofast fra IKEA, hvor jeg har lavet nogle puder til. Bare noget skumgummi og det populære stribede stof fra IKEA, hvor de er blevet smurt med noget latex under, så de ikke så nemt glider af. Så kan den bruges til at klatre og sidde på. Synes faktisk det er blevet ret fint. Dog skal det lige nævnes, at fedtfingre ses tydeligt, men kasserne er nemme at tørre af, så det er til at lave med ;-). Jeg er gået lidt død i den billedvæg, men den er altså ikke færdig endnu, og så skal der enten en tallerkenrække op til bøger, eller nogle gallerihylder hvor der kan stå biler eller Schleich dyr. Men én ting ad gangen ik!? Det gule bord/bænkesæt har han arvet fra Aya, som nu har fået et skrivebord på sit værelse. Hendes værelse får også en lille makeover. Men nu har vi jo også boet her i et helt år, så er det vel på tide 😉 Tror Nicolai er en smule træt af mig… Men det er også okay!

– Sebrina

11 kommentarer

 • Hvor bliver det fint! Jeg kan anbefale at lade alle billeder flugte vandret øverst – det giver en ro, samtidig med at man kan mikse mange billeder i forskellige størrelser… Vi har gjort det i stuen og det samler billederne på en eller anden måde, bare et tip da jeg læste at du var gået lidt død i projektet…
  http://stylista.dk/blog/tine-strange/p%C3%A5-min-v%C3%A6g

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Mange tak for tippet, det tror jeg faktisk at jeg vil gøre! Så tak igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser virkelig så godt ud! En god ide med puderne, niveauforskellen og farven sort. Super flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det bare et fedt værelse! Jeg kan rigtig godt lide din stil Sebrina. Det er ikke søde pusse nusse værelser dine børn har, med lyserød og lyseblå baby ting. Det er små flotte børneværelser fra start af. Er også vild med at din billedvæg er med så mange forskellige slags billeder, det ser virkelig fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Det var virkelig sødt sagt (skrevet!. Dét er netop sådan vi gerne vil have det herhjemme. Vi er dog godt klar over, at der nok skal komme en tid, hvor børnene selv stiller nogle krav. Men indtil da, bestemmer mor og far altså udtrykket på værelserne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tog vi en rask beslutning, kørte i IKEA og købte to TROFAST reoler. Jeg lod mig inspirere af disse to, der netop har købt samme reoler til børneværelset. Og hold nu op en fornøjelse at træde ind […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  .Fedt fedt værelse….hvor er det fine gule bord og stole sæt fra ? Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  hvis i en dag vil sælge det gule sæt, er jeg mere end interesseret til min søn i jule gave, da jeg har ledt over alt efter samme sæt.
  Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej louise!
   Sættet er i sin tid købt (ret dyrt) i Normann. Vi overvejer faktisk at sælge sættet, da børnene ikke bruger det længere. Du kan evt sende mig en mail til sebrinapetersen@hotmail.com så kan jeg sende billeder osv.
   Vh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jensen

  Hej Sabrina. Har sendt dig en mail. Hav en rigtig dejlig dag. Mvh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birkenstock til børn - på tilbud!