ellos home

Græsenke

 photo 951ba477-390a-4d32-9d27-e69815479ed0_zpsfebf68af.jpg
altså bare for et par dage. Så skal ikke beklage mig. Men altså det er jo lidt ude af min comfortzone ;-). Men jeg har mine dejlige børn, og for én gang skyld, har jeg faktisk glædet mig til at være alene med dem i stedet for at tænke “fuuuuck!”. Okay har nok lidt tænkt det bare en smule. Men jeg fik helt ondt i maven, da jeg sagde til Nicolai, at han skulle huske at nyde disse dage, hvor han bl.a. kunne sove uforstyrret og ikke skulle tænke på de praktiske ting herhjemme, hvorefter han siger “jamen jeg skal prøve at nyde det, men har også bare dårlig samvittighed over, at overlade det hele til dig…”. Sådan skal det jo ikke være! Helt ærligt. Jeg skal da kunne klare at have de baryler i flere dage selv, men tror også det lige er kombinationen med, at jeg er startet nyt arbejde og sådan… Nå, men indtil videre er det gået super, og hjemmet er altså overraskende ryddet her til aften. Nu vil jeg hoppe ind i vores seng, hvor Aya er blevet puttet. Jeg er mega elendig til at sove alene, og hun syntes jo bare det var så hyggeligt, at få lov til at falde i søvn inde i vores seng. Jeg er egentlig en ret heldig dame <3

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ellos home