Mandagsfri #5

5 dage som græsenke – no way!

blog3 blog blog2

Det gælder om at kende sine begrænsninger ik? Og fordi jeg har erfaret at fem dage alene med børnene ikke er så fantastisk, bor jeg og børnene pt hos mine forældre. Og det er FANTASTISK! Simpelthen. Nicolai drog tirsdag med en kollega til San Fransisco, og fordi jeg hver tirsdag og onsdag først har fri kl. 19, har jeg haft brug for hjælp til at hente børnene. I går aftes var der også lige et møde angående skolestart for Aya, så jeg er altså mine forældre dybt taknemmelige for at være så behjælpelige imens de selv arbejder på skæve tidspunkter. I dag har vi så holdt fridag og bare nydt at være her, hvor der er masser af plads, kærlighed, legetøj, spil, ligusterhæk, koldskål, coco pops, kikseskuffe, chipsskuffe, kaffe og flere hænder. Det føles næsten som ferie og jeg og børnene er helt afslappede. Imens har vi lejet vores eget hjem ud via Airbnb, da vi lige så godt kunne udnytte at hjemmet ville stå tomt og mange har efterspurgt at kunne leje vores hjem disse dage. Fint med os! Vi har tidligere lejet ud gennem Airbnb, og vi har intet imod det, ellers ville vi jo ikke gøre det, og det er “nemme” penge, og vores hjem har altid været så fint når vi kommer hjem igen.

Nå, bare lige en hurtig hilsen. For selvom jeg i den grad bliver aflastet har det været og bliver nogle travle dage, og vi glæder os til at få Nicolai hjem igen på søndag <3

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #5