Vi har vundet med Netflix!

Ayas weekend!

 photo 1_zps5ae0d811.jpg
 photo 3_zpse91d9a32.jpg
 photo 2_zpsc3493358.jpg
 photo 4_zps8c2430c5.jpg
I fredags tog vores venner Aya med i sommerhus, og Aya havde bare sådan en dejlig weekend! Hun har grinet, leget, spist slik, set Disneysjov, puttet og bare været i centrum og oplevet 😉 Det er så dejligt at have venner med sådan et overskud! Efterfølgende har jeg modtaget følgende billeder, som er så fine og stemningsfulde. Vi kom ned og joinede dem i sommerhuset lørdag aften, og selvom vi kun havde én dag i sommerhus, så er det bare en alletiders måde at komme ned i gear på. Hvor gad jeg godt, at vi liiiige havde sådan et sted at køre til én gang om måneden ca. Vi har tit snakket om en ødegård i Sydsverige.. Måske det bliver en realitet en dag…

Og nu hvor medierne pt. lige kører på, at det altså er en god idé at få børn i en ung alder, og vi ofte får spørgsmål omkring dét, så kan jeg jo lige knytte en kommentar om at få børn noget før ens venner får det. For vi synes altså at det er skønt, at have venner som endnu ikke har børn, som jo lige har tiden, lysten og overskuddet til netop at tage Aya med i sommerhus, en tur i Zoo osv. Uden at hun skal dele med en lillebror, kusine, andre børn osv. Det er jo virkelig luksus! Og nu hvor mange omkring os efterhånden har børn, er det også rart at være sammen med venner, hvor børn ikke ‘fylder så meget’. Jeg fornemmer lidt en angst hos nogle, som ønsker børn før vennerne gør det, og ligesom er bange for at miste venner pga. det. Vi har da i hvert fald fået en del spørgsmål omkring det i hvert fald 😉 Det er da så ærgerligt at det alene skal være en grund til at “vente”, hvis man ellers har lyst og føler sig klar (hvis man nogensinde føler sig 100% klar…). Vi har personligt ikke mistet venner pga. vi er blevet forældre forholdsvise unge, og vi synes faktisk det kan være helt befriende at have venner uden børn. Vi glæder os da naturligvis til, at vi en dag kan være dem med overskuddet (som om), når de en dag skal have børn. Men altså.. for min skyld behøver de ikke at skynde sig 😀

– Sebrina

6 kommentarer

 • Sara

  Hejsa. Tusind tak for et dejligt indlæg. Og en interessant vinkel på det med at få børn før vennerne – det har jeg nemlig spurgt jer om 😉 Jeg har aldrig tænkt på det med overskuddet og den giver rigtig god mening. Hvem ved, måske skal man bare gør det og ikke vente på nogen 🙂 Endnu engang tak for en fed blog. Kh en fast læser. /Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Hej Sara. Velbekommen! Ja selvfølgelig skal du og din kæreste gøre dét, som hjertet fortæller. Hvad alle andre mener om det, eller måske hvad I tror de mener om det, skal ikke være det afgørende for beslutningen. Husk at der jo også kan gå måneder, måske mange, før du bliver gravid, og så er der også 9 måneder til at forberede sig, – det samme gælder jo for vennerne 😉
   og 1000 tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Det skal da lige nævnes, at den flotte natur er Møn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggere

   Ja, der er virkelig meget smuk natur og charme på Møn 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg blev mor som sektsen årig, mine nærmeste 4 veninder har jeg kendt siden vi var 6 år gamle og der har intet været, jeg tror på at et ægte venskab kan klare alt 🙂 mine venner står her ihvertfald stadigvæk efter knap otte år som mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har vundet med Netflix!