Jeg undrer mig over

vise ord fra Aya #5

 photo IMG_9812_zps8lss5bwb.jpgSå blev det fastelavn. Og i morges afleverede vi et styks glad æbletræ og en lidt mistænksom pirat.

Æbletræskostumet har egentlig været ret nemt. Det har da taget lidt tid, men det kræver jo ikke skills på en symaskine eller noget. Men på instagram høster jeg (okay måske det bare er smuksakken Aya) virkelig credit på dét kostume. Dét kan en ikke kreamom leve lidt længe på, skal jeg hilse at sige ;-). Om det var derfor der røg et par stærke drinks og en vinmenu ned i går, da vi spiste hos Brdr. Price er ikke helt til at sige, eller om det bare var dét faktum at Nicolai jeg var afsted uden børn som var synderen, kan jeg nok egentlig godt sige. Jeg kan i hvert fald sige så meget, at de drinks var gode. Maden var fin. Ikke en wauw oplevelse og heller ikke sådan helt skidt. Bare rart, og citronmåner glider lige ned hos undertegnede. Verdens bedste faster (og jeg snakker ikke om mig selv), blev og overnattede, nu hvor de voksne ville være spontane unge og uansvarlig og lade bilen stå i byen og snuppe s-toget hjem. Og vågnede op med liiiidt hovedpine begge to. Men det var ikke svært at få gjort børnene klar, for Aya har været SÅ klar til fastelavn siden vi begyndte at snakke om kostume. Og Alvin er klar, hvis Aya er klar. Og havde også fået sig en god nattesøvn iøvrigt. Og at faster sad med ved morgenbordet og dét ikke var planlagt, hjælper også på det. Hun er genial hende faster Camilla. Så genial at Alvin ikke var nede med at faster ikke også skulle afleveres sammen med ham på sneglestuen i morges. Det var nu også farligt med alle de supermænd, spidermænd og feer!

nå, men indlægget var egentlig dedikeret til Ayas vise ord. Dem har hun så fandens mange af for tiden, og jeg glemmer at få noteret halvdelen. Men here it goes:

◗ “Moar jeg er fædiiiig… og jeg fik det hele ud! Det kan du selv se, når du ser ned i toilettet…”

◗ ” Er det her en restaurant? Så skal man jo have fint tøj og flettet hår!”

◗ Aya: “Hvad er det? (det var på skiferien, hvor de små sukkerpakker så anderledes ud)
Mor: “Det er sukker. Det behøver du ikke putte i kakaoen, så bliver den MEGET sød” (kakaoen var flydende chokolade i Passo Tonale)
Aya: “Øh.. jamen sødt smager godt mor!?”

◗ Mor: “Nu skal du vise Marie, hvor stærkt du kan køre…” (på ski)
Mor: ” Veeeent lidt på Marie!”
Aya: ” Altså mor.. du siger at jeg skal vise hvor stærkt jeg kan køre, og når jeg så kører stærkt, så siger du at jeg ikke må. Det er da ikke til at finde ud af (sagt med den der sure-nu-græder-jeg-snart-stemme)

◗ Mormor: “Aya, mormor vil gerne op for hun fryser (swimmimgpoolen på hotellet)
Aya (sagt iskoldt): “Jamen så gå du op, så svømmer mig og morfar videre…”

◗ “Her lugter altså sådan lidt numseagtigt….”

og nu hvor vi er i ‘den’ ende

◗ “jeg har ondt i røven”

Efter Aya og Alvin legede på ‘deres’ værelse på hotellet, kommer hun lige ind for at fortælle
◗ “Mor vi leger godt derinde”, og så gik hun igen

◗ Far: ” Aya er du træt?”
Aya: “nej…. Har jeg røde kinder?
Far.: “Nej det synes jeg ikke du har.
Aya: “så er jeg ikke træt”

Nå, tilbage til sofaen og Gossip Girl på Netflix. Hvorfor har I ikke fortalt mig, at sæson 6 var kommet derinde. Det er genial opladning til min aften- OG nattevagt senere. Har gjort mig en fin byttehandel med min afdelingssygeplejerske, så jeg faktisk får lidt weekend denne weekend alligevel. Fredag er virkelig rar i dag. Også med selvforskyldt hovedpine.

Der er flere vise ord her, her, her og her

God weekend verdens bedste læsere 🙂

– Sebrina

3 kommentarer

 • Louise

  Hun er da også et fint æbletræ!

  Jeg har begået et. Tree Fu Tom kostume til A, det kan ses på IG @loumarmee 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Haha, hvor er hun bare sød! Sikke en herlig alder 🙂 God weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Absolut yndlings indlæg de dersens “vise ord” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg undrer mig over