en weekend uden planer og lidt om skæve arbejdstider

Jeg undrer mig over

 photo hmprod_zpsr4tzk6zd.jpg

▹  at jeg er blevet ret glad for at putte ginseng i min kaffe. Det var noget man kunne få på skiferien i Passo Tonale, og da jeg kom hjem købte jeg flydende ginseng og putter nu i min morgenkaffe. Men altså… tænker ikke at det er helt dumt? Men jeg undrer mig alligevel nu over at jeg synes dét smager lækkert…

▹ at de der kassebukser som går til anklen og har en mørkere kant for neden, ses ret meget rundt omkring. Koblet med store sweatshirts eller pyjamasskjorter. Ja ja jeg er med. Det er ypperhipt… men i mine øjne virkelig ikke kønt og klæder ingen. Og at matche det med et par adidas superstar er i mine øjne helt helt forkert.  Jeg er nu ellers okay med 70’ertrenden, men det der står jeg af på og tænker: “seriøst, jeg er virkelig blevet gammel!?”.

▹ at Aya lige om lidt tilhører den ældste gruppe i børnehaven

▹ at jeg først for en uge siden har erhvervet mig en HH Simonsen wetbrush m. vildsvinehår. Den er jo genial og koster 1/10 af Mason Pearson børsten.

▹ at jeg faldt i og købte den hos frisøren i stedet for at købe den endnu billigere hos nicehair (affiliate), hvor jeg endda kunne have sparet yderligere 25% af prisen (dén kampagne har jo virkelig floreret i blogland, så den må have haft modsatte effekt på mig… åbenbart). Rabatkoden FEBRUAR giver 25% i rabat på køb!

▹ at jeg har købt fire (!) børster til Nellie. Og rent faktisk børster hende med de forskellige børster for at pelsen bliver HELT perfekt.. ahem…

▹ at jeg har overbevist Nicolai om, at den altså er god nok med de der forskellige slags børster… og at han rent faktisk også børster Nellie med børsterne. Altså ikke wetbørsten, men hundebørsterne… 🙂

▹ at jeg også finder tilfredsstillelse i at shoppe til min….. hund. Og bruger tid i butikker som Maxi Zoo, Super Pet m.fl. og klikker rundt på diverse petshops på nettet.

▹ at der findes SÅ meget forskellig slags hundemad i SÅ mange forskellige prisklasser. Det er jo en jungle!

▹ at jeg rent faktisk skal ud at spise lækkert i aften uden børn. Og ingen børn eller jeg selv er blevet sløj. For sådan er det gået de sidste mange gange jeg har skulle noget virkelig lækkert og godt.

▹ at jeg tør skrive ovenstående. Der er jo stadig flere timer til…

▹ min far kun fylder 53 år på søndag. Ikke at han ser eller opfører sig ældre, men 53 år er da alligevel ikke SÅ meget nu hvor jeg selv er blevet sådan semivoksen?

▹ at vores børn ikke har spurgt om de må spille på iPad de sidste par dage

▹ at jeg endnu ikke har købt disse ruskindsstøvler. 500 kroner for ægte brunt ruskind med noget hæl burde jeg slet ikke tøve med. H&M I gør det igen og igen (fraset de dér bukser…)

▹ at jeg har brugt månedens shoppebudget…..

Hvad undrer du dig over lige nu og her? 🙂

– Sebrina 

 

3 kommentarer

 • Jeg undrer mig altså virkelig også meget over de der bukser…sådan virkelig…

  Og så må jeg altså give dig ret i det nederste punkt, hvor blev mit shoppebudget af, jeg er jo slet ikke færdig med at købe ting D:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min far blev også 54 i januar – det synes jeg sgu heller ikke han er B-) Ung og frisk sgu!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mener du ikke, at børsten er Shine-modellen og ikke Wet-modellen, hvis det er den med vildsvinehår?

  Og ja, mit shoppebudget var desværre allerede opbrugt inden måneden begyndte:P

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en weekend uden planer og lidt om skæve arbejdstider