optursmorgenmad, afslapning og en sportsmand

bare lige lidt bryllupsinspiration

 photo bryl_zpssrkhqm84.jpg
Jeg er helt overrasket over at det er ved at være noget tid siden, at der er blevet skrevet om brylluppet herinde 😉 For det fylder da stadig, men har droslet lidt ned. “Save-the-dates” invitationerne er blevet pakket, og har egentlig ligget lidt længe, men det er bare lige det dér med at huske at få købt frimærker og sende dem afsted.

Det er egentlig rart at lige holde en “pause” fra bryllupsfeberen, for synes næsten det tog helt overhånd, og jeg endte med at blive mere forvirret jo mere jeg sad og kiggede på nettet og instagram for bryllupsinspiration! Og alle spurgte ind til kjole, havde ideer til det ene og andet (kun med en god tanke bag selvfølgelig), men Nicolai og jeg har det bedst med, at vi holder så meget hemmeligt som muligt, og at festen bliver en “vores” fest. Så nu holder vi egentlig bare lidt lav profil, og tager det lidt som det kommer. Når vi når ind i det nye år, bliver der nok skruet lidt op for bryllupsfeberen igen…. Vi har dog styr på nogle af de vigtigste ting 😉

Nu hvor jeg er begyndt at tage toget på arbejde, og lige har 20 minutter som jeg selv kan herske over, så hænder det at pinterest bliver kigget godt igennem. Og vil gerne dele lidt af det jeg “liker” derinde, for det er mega inspirerende, og der er allerede lidt som helt sikkert er med i vores overvejelser omkring bordpynt osv.!

Så her er lidt til de af jer, der måske som jeg, synes det er lidt hyggeligt med lidt bryllupsinspiration. Der vil nok komme en heeeel del lignende i det nye år 😀

-Sebrina

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

optursmorgenmad, afslapning og en sportsmand