De fem vindere af Unicefs Julenødhjælpspakke

Jeg er ikke helt hoppet på den der 70’er mode…

 photo 9a557998-8858-4179-9352-4ce4c5a6691a_zps5djayetq.jpg
men rullekraverne – åh dem elsker jeg! Jeg er egentlig også vild nok med 70’er stilen, men det er ligesom om at enten gør man det 100% eller ikke. Jeg er faktisk vild med 70’er stilen i bund og grund, men jordfarver er bare ikke noget der gør noget godt for mig. Og jeg er bare ikke helt klar på trompetærmer. Trompetbukser… hmm njaaa jeg har det faktisk også lidt stramt med dem. Det minder mig nok bare om min tid med buffalos og at jeg ligesom har været der. Og selvom det er “forbudt” og ingen skal sættes i kasser osv., så synes jeg personligt at sådan en stil bare er pænest til høje slanke piger/damer. Jeg er slank ja, men ikke høj. Eller i nærheden af at være det.

Nå, men skulle egentlig ikke diskutere 70’erstilen og kropstyper og mine egne do’s and dont’s (dem har jeg helt bestemt!), men faktisk bare tippe om ribstrikkede højhalsede bluser, som jeg ELSKER. Det er simpelthen Gina Tricot som igen gør det godt i min basisgarderobe og så koster herlighederne kun 159 kroner og fås i grå, hvid og sort. Hvid har jeg holdt mig fra, men de andre har jeg anskaffet mig, og det er vinterens bedste køb faktisk!

Bare lige et tip (uden affiliate) 🙂

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fem vindere af Unicefs Julenødhjælpspakke