Yndlingsturban til 46 kroner

anbefal mig skjorter der ikke krøller?

 photo sk_zpsrwy35bsa.jpg
Alvin er skøn. Det er han, og det kan jo ikke diskuteres ;-). Både Nicolai og jeg synes han er ekstra skøn i en skjorte, men hold nu op det er et gedemarked. Findes der ikke skjorter på markedet der ikke behøver et strygejern? for det er altså nogo i dagligdagen herhjemme. Nicolai stryger sit tøj dagligt, men at stryge tøj i str. 92 er ikke såååå fedt. Det er da lykkedes os at finde nogle skjorter der ikke krøller, og som kan tages direkte fra tørrestativet og på Alvin. Men synes der er langt imellem snapsene? For en skjorte i str. 92 skal heller ikke koste mere end 150 kroner i vores øjne. That’s it. Denimskjorterne bliver ofte stive i det, og de ellers seje ternede skjorter krøller som jeg ved ikke hvad. HVOR skal jeg købe skjorter til ham, som ikke krøller HELT vildt og ikke koster en formue? Drengemødre? I ved det garanteret… 😉
 photo sk2_zpsqwg8tnux.jpg
Dén han har på på billederne, er favoritten herhjemme. Men også et udsalgsfund fra Phister & Philina for et par måneder siden… (affiliatelinks)

Iøvrigt elsker jeg de her billeder. Alvin sammen med det han elsker allermest i øjeblikket; Nellie, sin søster, bolde og bøger 😀

– Sebrina

3 kommentarer

 • Her har vi næsten ikke andre skjorter til Marius end H&M. Jeg plejer bare at hænge dem til tørre på en bøjle med det samme, så er de faktisk aldrig krøllede, men det er selvfølgelig også en str. 110, så der er lidt mere tyngde i. Jeg stryger dem ihvertfald ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det værste krøl kan tages ved at tage skjorterne direkte ud af vaskemaskinen, 5 minutter i tørretumbleren og derefter hænges op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Vores lille mand er også en rigtig vildbasse, og derfor bare ekstra sød i skjorte. Jeg elsker skjorter fra wheat, men køber kun når de er på tilbud, nægter simpelt hen at de skal koste det samme som farens 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsturban til 46 kroner