Lidt mere af den søde juletid

De normales historie #12 (tvillingerne bliver født og plukkeveerne tager til)

 photo 6603ee6b-ec03-43a5-baf8-de8dbd632416_zpsbebb83c3.jpg
Tre uger før jeg havde termin, var jeg oppe og forsvare RUC projektet og kom ud med en god karakter. Og så kunne jeg endelig holde sådan rigtig barsel. Det var tiltrængt! Og det var tilmed jo også pludselig blevet sommer! Jeg havde det egentlig ret godt, var ikke kæmpe stor, så jeg troede lidt at jeg skulle gå over tid. Vi havde styr på det praktiske, og jeg fik også pakket sådan en fødselstaske. Ventetiden gik med VM i fodbold, cykelture, gåture, cafeture, stranden og være sammen med familie og venner. Nicolai tog sommerkurser på CBS, således at han ikke skulle have så mange fag i efteråret, og derfor kunne være ret meget hjemme den første tid med baby.

Min far ringede nu seriøst dagligt bare lige for at høre om der var noget i gærde…

14 dage før jeg havde termin var vi til fredagsrock i Tivoli og fik en besked fra Nicolais far – tvillingerne var født! De kom 4 uger “før tid”, og dagen efter var vi ude og se på de fine små babyer. Det var lidt vildt at vide, at nu var det snart vores tur. Det kom pludselig meget tæt på!
Ca. en uge før termin kom plukkeveerne meget ofte og blev også stærkere, så det strejfede mig, at jeg da nok ikke gik 14 dage over tid, eller det håbede jeg ikke, for det var en smule irriterende ;-). Den eneste dag min far ikke ringede, var dagen før termin – og der skete ellers ting og sager…

#11, #10#9#8#7#6#5#4#3#2#1

-Sebrina

1 kommentar

  • Tine

    Sikke en god historie <3 jeg har termin her d.31.12.15 så det er dejligt med lidt fødsels historier, måske der er et råd el. 2 man selv kan bruge.. Og alligevel lidt skræmmende, at man skal igennem det smerte helvede der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere af den søde juletid