Alvin tester miljøvenligt legetøj fra Green Toys

Skiferie og skoldkopper

21362919_10213477307317026_1682728219_n

 photo a9db7d46-d47c-4e67-820a-adfd31d8747c_zpssllisigt.jpg
 photo d7acea81-b955-4e2f-8676-aed32bf7d96a_zpsl2i0onlp.jpg
 photo 88e8b70a-f24f-4282-9f81-2897ea36991a_zpsaxcru26g.jpg
 photo dc4bcf37-a639-4607-a12f-43b3ced320bc_zpsnsprj4bu.jpg
 photo b89372bd-66ba-4072-8f43-d89467fe0bdc_zps3ofivwpt.jpg
 photo 2769b31f-bb98-409e-9eb4-0de190fa6dac_zps2q1qfdcn.jpgEn hurtig hilsen her fra Westendorf i Østrig 🙂 Vi nåede kun lige at sætte os i flyveren, hvor Nicolai spottede skoldkopper på Alvin. En time forinden imens vi var ved at veksle euros i lufthavnen, modtog jeg en sms fra en veninde, som meddelte at de måtte forlænge deres ferie i Thailand pga. deres datter havde fået skoldkopper. Vi ‘jokede’ lidt med at det var gledet ganske godt i lufthavnen, og at denne skiferie indtil videre havde startet godt modsat de to forgangne, hvor vi var uheldige i lufthaven og med transfer. Så 3. gang var lykkens gang. Så jeg mistede lige modet i fem sekunder og tænkte “selvfølgelig”, da det viste sig at være skoldkopper Alvin havde fået. Hurtigt gik min hjerne i selvsving ifht. forsikring og hvordan vi evt. måtte leje en bil til hjemturen osv. og at denne skiferie da garanteret var ødelagt på forhånd. Men kom heldigvis meget hurtigt på bedre tanker og fik sagt “pyt” højt, og tænkte at det da nok skulle gå alligevel. Det vigtigste var jo egentlig bare at vi nu alle havde ferie sammen.

Og vi nyder det. Alvin har fået en del flere skoldkopper, men har ikke haft feber, og er ikke plaget af dem. Han har alle dage været på ski (i sele), og elsker det og er så skrap. Aya er hver dag på skiskole, og i dag var der et overraskelsesopvisningsshow, og det er så vildt at opleve, hvor meget hun lærer for hver dag og se stoltheden lyse ud ad hende. Hun er på skiskole fra 10-15.30, så vi får lige en time sammen med hende på ski lige inden, og ellers ikke. Vi har det lidt ambivalent med det, for hun storhygger sig, men samtidig får vi jo heller ikke stået så meget på ski med hende, men vi har valgt at det skulle være sådan i år, og det er givet godt ud at hun bare kan køre så godt, og får en oplevelse med skiskolen. Hun og de andre børn hygger sig vitterligt og de danske skilærer er så dygtige til at håndtere børnene og lære fra sig. Om aftenen får vi masser af tid med hende, så vi holder bestemt også ferie med hende. Alvin er stadigvæk for ung til at være på skiskole, så han får et par timer i selen om formiddagen og det er mega hårdt skal jeg hilse at sige. At stå i plov og holde ham er 10 x hårdere end en tur ned ad en sort opkørt pist. God træning for ballerne iøvrigt… Jeg har måtte køre med ham de første par dage da det er lidt sværere for Nicolai på sit snowboard, men nu kan han kan godt køre med ham. Heldigvis!

Rent skimæssigt er pisterne præget af at her er plusgrader og der ikke er faldet så meget sne, men vi voksne har da givet den gas, og i dag har mine forældre haft Alvin hele dagen, så nicolai og jeg har haft en hel dag på ski/snowboard sammen. Super skønt.

Ellers hygger, spiser og drikker vi. Ser lidt håndbold og sover lidt mere end vi plejer. Jeg spiller også utroligt meget candy crush på min mors iPad og kommer nok til at få abstinenser når jeg kommer hjem. Men jeg skal ikke have det spil på min egen telefon, for så går det galt, haha. Men nu er det ferie og så må jeg gerne 😉

Nu venter aftensmaden og en vigtig håndboldkamp!

Overvejer du at tage på en skiferie til Østrig, kan du finde billige skirejser hos Clickski.com

-Sebrina

4 kommentarer

 • Den er desværre gal med dine billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   orv ja – tak for info 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Hej Sebrina!
  Rigtig god ferie! Hvor lyder det bare dejligt. Som skrevet, kan dine 3 øverste billeder desværre ikke vises af en eller anden grund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Mange tak for info! Nu skulle det gerne virke 🙂 Det er ikke sådan når det går liiidt langsommere med nettet her i Østrig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvin tester miljøvenligt legetøj fra Green Toys