Aya 5,5 år

Happy tirsdag!

 photo IMG_2134_zpsmqaqbcr8.jpg
Jeg har haft en fridag i dag. Så børnene fik en lidt længere morgen, men de skulle afsted i hhv. vuggetue og børnehave. For jeg skulle bruge ret meget tid med de offentlige for at hente familiens nye medlem. En ny bil! Så hils på vores nye Ford Fiesta. Nu har vi “kun” haft en bil i ca. 3 måneder, og det er faktisk gået ganske fint, men hold nu fast hvor har jeg også savnet en ekstra bil. Selvom vi kun har 1,5 km til stationen, så har jeg bare haft det ret stramt med at cykle den tur. Helt utroligt, for da vi boede i byen, var det jo ingenting at cykle 5 kilometer, men bare jeg skal cykle et par kilometer her, så bliver jeg lidt bitter. Altså ikke når vejret er godt vel. Men her i vintermånederne har det sgu været irriterende. Med de mødetider jeg har kommer jeg igen til at køre i bil, men regner med at parkere i Valby, og så tage toget til hovedbanen derfra, da det på ingen måde hverken økonomisk eller tidsmæssigt kan betale sig at parkere inde i byen. Det har fungeret fint med toget fra Solrød ind til byen, men det er faktisk ret dyrt, og igen, så hader jeg hvis jeg misser et tog, og skal vente bare 10 minutter på det næste. Om aftenen har det nogle gange betydning for om jeg er med til at putte børnene eller ej, så det bliver rigtig godt at have bil igen. Og så en sprit ny bandit 🙂
 photo IMG_2117_zpsvkqhnvxk.jpg

-Sebrina

2 kommentarer

 • Karen

  Hej Sebrina. Jeg ville bare sige, at jeg meget gerne vil høre mere om dit nye arbejde som sonograf :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Karen. Der kommer et indlæg inden længe 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aya 5,5 år