fredag

én af de dage jeg har savnet

Startede dagen ud med at sove længe (altså til 7.30). Havde dej i køleskabet, som blev til dejlige boller som vi nappede i os til morgenmaden. Et par timer efter løb jeg ind til DGI-byen, hvor Nicolai og Aya skulle vente på mig (men jeg kom først!), og så plaskede vi rundt en time. Aya elsker (som så mange andre børn) at være i svømmeren, og har virkelig savnet at lave “noget sjovt” med hende. Bagefter blev det til en hurtig frokost i byen, og bagefter hjem og hygge videre. Jeg fik en morfar på sofaen, og var frisk til lidt flere løjer med Aya imens Nicolai smuttede til julefrokost. Nu sover Aya, her dufter af mokka-småkager ude fra køkkenet, og nu sidder jeg med fødderne oppe og ser Voice. Helt perfekt dag, som jeg virkelig har haft brug for. Elsker ferie. 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredag