projekt ukrudtfri terrasse

Det var den der madplan

uge16

Madplanen fra uge 16. Så lidt et forsinket indlæg, og jeg er egentlig overrasket over, at jeg kunne huske den og finde de fleste billeder! Jeg skal blive bedre til at strukturere de indlæg, for i bund og grund er det jo bare at skrive det ned i min kalender. For så er indlæggene her jo ret nemme, og det virker til at det for nogen er lidt interessant, hvordan vi sammensætter vores madplaner herhjemme. Ikke at der er de helt store overvejelser bag. Men vi vil rigtig gerne bruge denne blog til bare at belyse vores hverdag, og madplanerne er jo en del af det. Dén har i nok fanget efterhånden!? 😉

Mandag: Var der paprikamarineret svinekoteletter på menuen. Og en del grønt til. Opskriften er her.

Tirsdag: kartoffel/porresuppe med bacondrys ovenpå. Suppe er bare genialt. Det er så nemt at lave, smager dejligt, og for det meste har vi til to dage. Børnene er også altid glade for suppe. Da jeg for det meste har sent fri netop tirsdag og onsdag, planlægger vi for det meste de nemme retter til tirsdag og onsdag, så Nicolai ikke skal bruge for lang tid i køkkenet, når han er alene med børnene.

Onsdag: kartoffel/porresuppe fra tirsdag.

Torsdag: Pasta med wokstrimler og svampe. Igen en fantastisk opskrift fra Retnemt.dk.

Fredag: Gentagelse fra torsdag.

Lørdag: spiste på den lokale café. Burger og fritter 😉

Søndag: brændende kærlighed. Kartoffelmos, pølser, løg og bacon. Og så lidt grøntsagstave on the side. Det skulle være nemt, da vi havde været til fødselsdag og derfor kom hjem lidt sent i forhold til aftensmad.

1 kommentar

  • Mette

    Tak for inspirerende madplaner på din blog – jeg var kørt fast i de samme 10 retter, men nu er jeg ved godt mod igen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

projekt ukrudtfri terrasse