Hurra for Alvin 3 år!

Fødselsdagsglimt

fød
to trætte børn er puttet og det tog ikke mange minutter før de overgav sig. De har haft en fantastisk weekend. Det samme har vi forældre. Alvin har været i centrum og selvom vi havde besøg fredag og lørdag, har vi ikke følt os pressede. Det har nu også været nemt. Vi sætter kravene ned til os selv for hvert år, og i fredags på Alvins rigtige fødselsdag, blev der serveret grillpølser. Det er jo hans livret, så hvorfor ikke?

fød2
ikke engang lagkagebundene var hjemmebagte, men de smagte godt! Det var Nicolai (og Alvin!) som smækkede lagkagerne sammen, og de blev altså gode. Inden da var der frokostbord med pålæg, rugbrød og franskbrød. Heller ikke engang her hjemmebagte boller. Dem fik vi dog fredag morgen.

fød3

men intet manglede. Lys i lagkagen og varm kakao. Det var alligevel en rigtig børnefødselsdag med fødselsdagssang og et højt hurra. Vores ninjaturtle var så glad for alle sine gaver og det gode selskab.

fød4

det var fint vejr, så gyngestativet blev brugt flittigt. Aya var rigtig god til at kapere at det var Alvin der fik opmærksomhed og gaver. Ligeså var Marie, som jo også kun lige er blevet tre år. Kan da selv huske at det kunne være liiiidt svært ikke at være den der havde fødselsdag, da jeg var barn ;-). Men om 1,5 måned er det jo så Ayas tur, og hun har allerede en masse fødselsdagsønsker 😀

fød5

og Nellie havde også godt selskab af sin “kusine”. Tror stadig hun er træt efter al den leg i går.

fød8

Nicolais fine og lækre kreationer. Den ene med chokoladebunde, fløde/mascarpone/citron/vaniljecreme og en masse bær. Den anden med traditionelle bunde, og rutebilscreme samt maltesers og lidt karamel på toppen.

Nu vil vi lige nyde resten af søndagen!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for Alvin 3 år!