maden i uge 17

Prøver det der videobloggeri – mandagsfri


Tyvstjålet fra den altid inspirerende og dygtige Sneglcille, har jeg kastet mig ud i et lille nyt forsigtigt tiltag her på bloggen. Nemlig noget med video. For at det kan blive lidt mere nærværende, og nok også for at gøre det lidt nemt for undertegnede. Jeg har for det meste fri om mandagen, og derfor har jeg valgt at i kan komme lidt med “live”, ved at jeg filmer lidt fra min dag. Det er meget forskelligt hvad de seneste mandagsfridage er blevet brugt på, men i dag har den blandt andet stået på indkøb, skift fra vinterdæk til sommerdæk, rugbrødsmadder, tidlig afhentning af børn, boller i karry og afslutningssvis Game Of Thrones. Ingen filtre. (næsten) ingen makeup. Bare sådan en almindelig mandag for os herhjemme.

Se med så længe i lyster – eller spring over. Jeg synes det har været lidt sjovt, og håber at jeg kan huske at gøre det igen næste mandag. Og så skal jeg nok lige nørde lidt på, hvordan jeg får videoen større og sådan noget…

Byd egentlig meget gerne ind med, hvad i gerne vil læse/se mere af her på bloggen. Måske i har en genial idé!?

-Sebrina

4 kommentarer

 • Marie

  Jaaaaa, mere mere mere! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Juhuu, hvor er det godt! Altid dejligt at blive taget med ind i hverdagen. Kom endelig med mere 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Tak kristina! Det vil vi gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

maden i uge 17