en helt rolig og normal weekend

Guldglimmer til 145 kroner

guld

Når man kan købe en guldglimmerkjole for 145 kroner, så ville det fandme være dumt ikke at gøre det. Nelly kører med vildt udsalg i øjeblikket, og i dag kan man med koden 20XTRA trække yderligere 20% fra. Dvs. den her kjole som tidligere har kostet omkring 600 kroner, hvilket jo også er billigt, NU kan erhverves for 145 kroner. Deromkring i hvert fald. Den kan gå til julefrokost og nytårsaften. Jeg har før haft god erfaring med Club L kjoler, så giver det endnu et forsøg. Andet ville være dumt.

-Sebrina

 

 

 

1 kommentar

  • Rikke

    Tak for tip 🙂 Scorede mig en vinterjakke med procenter 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en helt rolig og normal weekend