madplan uge 46

Mandagsfri # 29

Så kom den endelig ud! Mandagsfri hvor jeg hurtigt var i tøjet, hvor vipperne blev fyldt op, og hvor jeg sidder på Nicolais arbejdsplads og læser litteratur, for at være effektiv, og fordi Nicolai og jeg ikke har haft meget tid sammen i weekenden. Så undrer (irriterer) jeg mig over forældre der ikke bruger parkeringspladsen ved Alvins børnehave, når nu der ER ledige pladser. Og så driller vores fjernsyn!! Og ja.. så er der også lidt hjemmetræning og andet.

-Sebrina

1 kommentar

  • Maria

    Hvor får du lavet dine vipper? ☺️ Er selv fra Solrød og vil gerne have lavet vipper i nærheden.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

madplan uge 46