Weekend med hundefødselsdag og oktoberfest!

Mandagsfri #23

Uha hvor ser jeg hidsig ud! Vi lagde da også ud med en lille konflikt fra morgenstunden.. Men ellers havde jeg ægte fri i går. Jeg snakker lidt om hvorfor mandagsfridagene også skal bruges til bloggen. Så fik jeg også styr på børnenes halloweenkostumer. Vi spiller lidt vendespil, spiser grillpølser og til sidst kommer der lige et indslag med mine (kedelige) kostvaner. Hvorfor den ender der, har jeg ikke helt styr på. Eller jo det er når jeg sætter filmene sammen at den nogengange kikser. Men værsgo’ – en ret lang mandagsfri til jer!

-Sebrina 

1 kommentar

  • MarieCecilie

    Det er så rart at følge jeres skønne familie, man blir så glad af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend med hundefødselsdag og oktoberfest!