mandagsfri #26

Nicolai er med i Venindebogen

dsc_0240-3

Mon ikke i kender til Sofie? Hvis ikke så gør jer selv den tjeneste at klikke forbi hendes blog. Hun har bloggen sofieude.dk, hvor hun meget fint skriver om dét at være en lille familie på Vesterbro og meget mere end det! Hun er næsten også lige blevet gift, har lige været på Gran Canaria med mand og deres etårige datter. Hun bruger GIF’s (hvilket jeg har en ret stor svaghed for, og selv bruger aaaaalt for lidt!), og så er hun kun et år yngre end undertegnede og fået sig en Nora page (jeg ville gerne – men tør ikke!);-) Nå, men Sofie har en Venindebog, og den har Nicolai været så heldig at udfylde en side i. Og han er i fornemt selskab med bl.a. hende her og hende her. Såeh hvis i vil lære lidt mere om Nicolai, så læs det lige her!

Jeg hopper tilbage til min fosterstilling og Netflix og satser på at vågne op til et bedre helbred i morgen.

-Sebrina

2 kommentarer

  • Jeg skulle lige tjekke Nicolais fornemme selskab ud, og så havnede jeg simpelthen hos mig selv! Den havde jeg ikke set komme. Tak Sebrina, hvor er du sød 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for de søde ord! Og Sebrina, bare spring ud i den page 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mandagsfri #26