De normales jul #5 - pimp dit juletoilet

weekend med besøg af hundehvalp

dsc_0069-10
Fredag var vi jo som nævnt i Tivoli. Og sikke et hit. Mine forældre havde købt turpas til børnene, hvor man så også kunne komme med “gratis” med som ledsager. Det var bare et hit for alle, og selvom det da var lidt koldt, kan det anbefales at være derinde om eftermiddagen og aftenen, hvor der er så smukt! Det er såååå fedt at børnene kan prøve så mange af forlystelserne nu, og de holdt ud helt til kl. 20.30.

Lørdag havde jeg lige fem timers arbejde, og så kom Nicolai forbi med børnene, hvor de så kunne spille lidt iPad, og derefter kørte vi ud og så håndbold, og heldigvis vandt HIF. Så der var god stemning i det lille hjem om aftenen 😉
dsc_0006
søndag havde vi ingen planer. Aya havde en legeaftale kl. 9 og et par timer frem, og derefter skulle ugens indkøb ordnes, og så kom mormor, morfar og hundehvalpen Bianca på besøg. Det var vores første møde med familiens nyeste hundehvalp. Hun er en blanding af en san bernhardshund og berner sennen og bare virkelig VIRKELIG nuser. Nellie tog det så fint, og vi glæder os rigtig meget til uge 5, hvor vi skal babysitte ;-).
dsc_0010 dsc_0073-2
Derefter skulle vasketøjskurven trimmes lidt, og de mange hundehår suges op, og så kunne vi igen være vores lille hjem bekendt. Børnene brugte en del tid på at lege i paplegehuset og male. dsc_0091 dsc_0102
Aya og jeg kørte lidt spontant til Fisketorvet om eftermiddagen, men fik egentlig ikke købt noget. Men det var mega rart med noget mor-datter-tid og far-søn-tid.

-Sebrina

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #5 - pimp dit juletoilet