weekenden

Glimtende juleoutfit

1. ASOS kimono 467,-/ 2. ASOS Edition guldkjole 1576,-/ 3. COLLUSION rainbow kjole 580,-/ 4. ASOS støvler 369,-/ 5. ASOS Edition wrap kjole 1409,-/ 6. ASOS Edition mini kjole 1096,-/  7. ASOS jacquard suit 1047,-/ 8. ASOS Edition jumpsuit 2034,-/  9. Native Rose sæt (top+bukser) 1258,-/ 10. New Look sandaler 256,-

Det er ved at være julefrokosttid. Og selvom jeg faktisk har styr på mine outfits til de julefrokoster jeg skal til, så elsker jeg at sidde og kigge på potentielle outfits her i jule- og nytårssæsonen. For det er ogå outfits der kan bruges til andre anledninger. Min grønne frynsekjole jeg erhvervede mig sidste år, har været brugt flere gange i år, og den kommer også i brug til en af julefrokosterne i år, sammen med de her øreringe tror jeg.

Er I til glimmer og pang ligesom jeg? Eller hvad har I af “krav” til et julefrokostoutfit?

-Sebrina

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden