For et år siden

det pissede mig af i vinterferien

Burde humøret ikke bare altid være i top når der er dømt ferie, med de bedste vi kender?

Næ.

Nedenstående pissede af mig i vinterferien:

– Børn der i kor med det samme, så snart vi har plantet røven i sædet og ikke har tændt bil eller spændt sikkerhedsselen endnu, spørger med lidt dominans i stemmen; “kan vi høre Prop & Berta nu?”. Og gentager igen inden for fem sekunder, fordi de ikke får et svar promtpe, fordi de voksne lige er optaget af at få istalleret sig i bilen, og tænde for den. Og gentager igen igen, imens jeg er igang med at åbne min Mofibo app op. JEG ER IGANG FOR HELVEDE! Og hvis I plager mere, så er der bare ikke mere Prop & Berta. Tror jeg nok jeg fik sagt……..

– Alvin der kastede sig ned med skiene på den første gang han skulle glide ned ad en meget lidt stejl pist, og helt bestemt mente, at han slet ikke kunne finde ud af det, og jeg så kunne smadre benene på den første tur, fordi han er pæn tung sådan at have med sig i en plov. Og Nicolai der prøver at berolige mig. Han kan sgu da sagtens være den overbærende dér på sit snowboard. Fik vidst også fortalt ham at han bestemt ikke vidste hvor hårdt det var, og nu havde jeg gjort det med begge børn i alle årerne. Og så tog han alligevel over, og en halv time efter susede Alvin selv ned ad pisterne….

-Børn der bliver så opslugt af ipads at de ikke vil ud på skiene igen efter frokostpausen. Og sådan fik vi indført at ipads kun var okay efter en hel dag på ski. De kan stadigvæk ikke styre det. Herhjemme er der zero ipads i hverdagene netop af dén grund. De bliver SÅ sure hver gang de bliver bedt om at slukke, og de foretrækker kun ipad og intet andet “leg”, hvis ipad er en mulighed. Suk.

-At blive spurgt for 5. gang; “er vi i Danmark NU?”, efter at have kørt i et par timer. Det spørgsmål fordoblede sig inden for nogle timer.

-Børn der pjatter efter de har fået en tydelig besked på, at nu var det godnat

-Sebrina

1 kommentar

 • Rikke

  TAK! fordi du skriver punktet om ipads – troede kun det var mine børn!
  De bliver jo SÅ sure!
  min søn har karantæne – ingen ipad i en uge! Jeg gider det ikke!

  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For et år siden