og det var påsken!

Der skal lidt fakta på banen

Jeg kan ikke huske om jeg har delt sådanne fakta herinde før, og hvis jeg har, må det være meget længe siden! Det er helt sikkert en “bloggerting”, men jeg læser altid disse typer indlæg, hos de bloggere jeg følger, så måske i også vil læse det? Og måske jeg også vil lave fakta om de andre, som er en del af “denormale” 😉

Men jeg starter med mig selv!

  • jeg kan ikke fordrage at ordne vasketøj. At sætte en vask over og putte tøjet i tørretumbleren er fint nok. Men at hænge på tørrestativ og folde tøjet sammen, er nok den værste husopgave i mine øjne, og jeg bliver decideret i dårligt humør, hvis jeg skal bruge en halv time på det om aftenen. Og derfor står Nicolai for 80% af vasketøjet herhjemme. Jeg er mere en støvsugertype, og står 90% for det herhjemme. Samme procent med gulvvask og 100% på at rengøre badeværelser. Han er 90% på madpakkerne, så vi har ligesom hver vores pligter, og det fungerer pisse godt. Jeg synes selv jeg er heldig med at slippe nogenlunde for tøjvask og madpakker.
  • jeg har en ammeuddannelse. Læs om den her
  • jeg blev først kaffedrikker i en alder af 27 år. Dengang jeg blev mor til to 😉
  • jeg fjerner hår under armene og på benene med en epilator
  • hver morgen tænder jeg for p4 radio.
  • jeg sidder kun med ved morgenbordet i weekenderne
  • jeg har i de sidste 2,5 år fået genopfyldt mine eyelashes i gennemsnit hver 3. uge. Skal ikke regne på, hvor mange kroner det er!
  • jeg kan huske mine drømme hver dag, når jeg vågner. Sjældent kan jeg huske dem senere på dagen
  • jeg er den eneste under 40 år i mit team på arbejdet, og har fået øgenavnet “duracell”, fordi mine kolleger mener, at jeg har fart på. Jeg tror mere det handler om, at hovedparten af mine kolleger er 50+ ;-).
  • den første bule jeg har lavet på en bil, var kassebilen på arbejdet. 15 år med kørekort, så det var vel også på tide?

Det var ti facts om undertegende!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og det var påsken!