plastic fantastic

sol, du er min bedste ven

I går var der solskin, og jeg havde en date i Kongens Have med to skønne sygeplejersker. Der blev sladret, solet, spist is og chokokiks. Skønt var det, og jeg vil have meget mere af det!
Nicolai fangede mig med kameraet inden jeg drog afsted. Vi er ikke for gode til at huske det der med at tage billeder af vores ‘outfits’, og det er endnu værre når det drejer sig om at offentliggøre dem herinde på bloggen. Men jeg selv elsker at kigge ‘dagens’ hos andre bloggere, så måske der er nogle derude der kan finde lidt inspiration ved at se på os ganske normale!?

Sko: Converse, shorts: VILA,  jakke: Monki, solbriller: H&M;
– Sebrina


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

plastic fantastic